Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Frag-Arena Down

919 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.09.2007. u 20:53

<b> Frag-Arena server je danas srušen iz mnogih razloga, dok je glavni razlog to što su admini dotičnog servera uzimali setinfo od ostalih igrača, i iskoristili tu privilegiju da haraju BIHnet serverom (idiotske psovke, mass ban, i slično).

Nije bitno ni ko, ni kako, bitno je samo da je server srušen sa dobrim razlogom. A to što se njihovi admini sada na gamersu pokušavaju izvući nekim idiotskim prozivkama i psovkama, zaslužuje ban.
sta je ovo neki battle
frag-arena VS bihnet pub. 1.2.3

Post dobio šamar od abasi

Abu_Rahmany je napisao/la:
sta je ovo neki battle
frag-arena VS bihnet pub. 1.2.3

slazem se FAJT FAJT FAJT !

Post dobio šamar od abasi

hahahah.....

jadno

EDIT : Tek sad vidim onu temu dole

uh kakvi papci
nije to stvar fajt ovo-ono, već postoji nesh shto se zove GAMERSKA ETIKA, i po tome se vodeći, admini nikada ne smiju iskoristiti svoje privilegije da naškode drugima. Ima uvijek drugih načina da se naudi konkurenciji (što ste vi nazvali fight-om BIHnet vs. Frag Arena - reklame, takmichenja etc.)
               torQ7u4mi[0] je napisao/la:
Nemojte da vam oborim sve servere u BiH xD hahahahahaha

Da zovem MoD !

A ja kada bi iko ovde znao ko su MoD ?

Ali hajde, neka neka FAJT FAJT FAJT !!!

Torq odma raju da zove

btw. nemaju oni vremena za nashe gluposti

to bi bio moj jubilarni 200ti post
Trazili ste, eto vam ga.
Vi na Frag - Arenu mozete zaboraviti, jer kad god je dignete, slobodno budite sigurni da ce to trajati najvise nekih 10 min i onda se gasi, a do tada, uzivajte.
A pwovi na nasem serveru ce se lahko promijeniti, pa vi onda gledajte odakle se vedri.
               torQ7u4mi[0] je napisao/la:

Ma jarane, nek su im oborili server, ionako necemu nije valjo ja im bio prvi na ranku xD hahahahahaha

jerane ti sam sebe podcjenjujes nevalja ti to
nemas samopostovanja
e haj fino , svasta ce se danas i vidit u ovom gamers svjetu.
f4nt0m ne bi bio dzeniss da ne ulijeće 'vako
               FaTaL je napisao/la:
nije to stvar fajt ovo-ono, već postoji nesh shto se zove GAMERSKA ETIKA, i po tome se vodeći, admini nikada ne smiju iskoristiti svoje privilegije da naškode drugima. Ima uvijek drugih načina da se naudi konkurenciji (što ste vi nazvali fight-om BIHnet vs. Frag Arena - reklame, takmichenja etc.)

Cuj "GAMERSKA ETIKA" pa sta ti je gameru sviju ti
aaaa ovih gamera
               MLB/srle je napisao/la:
Cuj "GAMERSKA ETIKA" pa sta ti je gameru sviju ti
aaaa ovih gamera

moras ti uvjek pametovat sviju ti ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.