Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

EPN ADMINI !?

463 pregleda · 3 odgovora · otvorena 23.09.2007. u 01:25

na ovom klocevskom serveru dobijam redovno BAN BEZ RAZLOGA i naravno bez objasnjenja ikakvog.Najcesce dobijem ban jer neko maloumno dijete pocne da proziva i jos MALOUMNI ADMIN ga poslusa. . . naravno prije toga nit prati nit ista. . . i kada pocne da prati kloc ne razumije kad mu se kaze da igram na slusalice i da mogu da cujem gdje je ko ! ! ! Al to ne moze da razumije gmaz od admina koji je jedva naucio da se obrise poslije sranja . . .Tako da kazem MAJMUNI od admina koji ne razumiju da NISAM citer nek dodju kod mene 0-24 (rudi alvada 12) cekam vas, mangupi koji psuju i misle da su je***i preko neta njima placam taxi da me posjete.na kraju pitanje KOJI ME KU**C BANUJETE !?
uvedite banshoot opciju na kojoj se direktno u cs folder spremi SS kada se da ban i svaki put cu vam upload da vidite da ste pogrijesili po 100000 put, kad tu opciju uvedete banujte me po 100 puta u jednoj minute ako vam je cejf jer tada svakim banom ispast ce te smijesni kakvi i jeste klocevi,
za temu pise da je DISKUSIJA O SERVERIMA tako da bez suvisnih komentara idi na lol na epn na bihnet pa se zali, jer slao sam vise puta na epn kao "zalbu" i naravno nema odgovora a ovaj sajt posjecuju svi admini (vjerovatno) . . .
i zaboravih ako nisi admin ne mozes imat dobar skor jer naravno ispadas citer!
potpis , upravu je momak
               xPozer je napisao/la:
Jaro sve je to ok
al fulio se forum,zali se na epn forumu

malo corav procitaj do kraja
ja te podrzavam , znam kako ti je a sto se toga tice ne sekiraj se , vani postoji nesto zvano REAL LIFE .
GL
inace sam samo na DMu i CWu tako da neznam ni ko je admin na tim publicima.

inace za slijedeci put

www.epn.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.