Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

problem help

183 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.09.2007. u 19:40

http://img53.imageshack.us/img53/6914/untitledov3.jpg

neznam kako mi se ovo desilo ali nema mi gore onih opcija na propertinies kako to da rijesim ?

i kako se rijesiti sjene iza ikona?
Rješenje
To vam se desi kad stavljate neke custom teme i transformation packove, ali evo ti rjesenje (na engleskom je ali skontat ces):

Navigate to

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem

If there is a DWoRD Value such "NoDispScrSavPage" with a data value of 1 this will disable the screen saver tab. Change the value to 0 or delete it to
see the tab again.
i see that you have the screensaver tab but see if there is anything else that looks like it is for the other tabs

Ovo radis u Regedit-u (Start > Run > Regedit).
probaj vratit sustav ako ti se to tek danas desilo, pa javi je li moglo
               K!llum!nAt! je napisao/la:
probaj vratit sustav ako ti se to tek danas desilo, pa javi je li moglo

ma nije tek otkako sam novu graf stavio otad je imam ono nvidia cont i tu mogu namjestat nesto ali ono normalno je sjebano
               +AS+ je napisao/la:
ma nije tek otkako sam novu graf stavio otad je imam ono nvidia cont i tu mogu namjestat nesto ali ono normalno je sjebano

Pa ako ne radi ovo sto sam u prethodnom postu napisao, onda samo trebas druge drivere staviti. I btw, prije nego sto si stavio novu graficku, jesi li u potpunosti izbrisao drivere od prethodne? Ako nisi, eto ti rjesenja problema.
               +AS+ je napisao/la:

koja je grafa, skini drivere novije
               mcill je napisao/la:
To vam se desi kad stavljate neke custom teme i transformation packove, ali evo ti rjesenje (na engleskom je ali skontat ces):

Navigate to

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

If there is a DWoRD Value such "NoDispScrSavPage" with a data value of 1 this will disable the screen saver tab. Change the value to 0 or delete it to
see the tab again.
i see that you have the screensaver tab but see if there is anything else that looks like it is for the other tabs

Ovo radis u Regedit-u (Start > Run > Regedit).

jedan prob je rijesen,e sad kako da uklonim one sjene iza ikona kako je neka ikonica oko nje mi plavo
               +AS+ je napisao/la:
jedan prob je rijesen,e sad kako da uklonim one sjene iza ikona kako je neka ikonica oko nje mi plavo

Probaj tamo na Display Properties Apperance staviti sve na Default, i one efekte takodje, i trebalo bi da sjene nestanu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.