Cujte i pocujte dragi sugejmeri danas se otvara veliki Fanart contest i trajace do prekosutra! :]
Znaci, gejmeri/fanartovci, mozete se naticati u 3 discipline :
Sigs : 380x90
Wallpapers 800x600 i 1024x764, 1024x764
I others, u to spada sve, ako se meni svidi ili nekom iz magicnog "zirija".
Uzivajte, nagradni fonT vec vidite, 1000 bodova, podijelit ce se na prva 3 mjesta u te 3 discipline, a ostali dobijaju nagrade u keshu, lol jk =)...
Eto, let the contest begin!
Mozete se natjecati naticati natecati u cemu god hocete koliko god hocete
1. pobjednik andy... slobodni izbor i sig... Ajde ljudi zar je to sve ? [ 1. po redu, slobodni izbor]
2. coDe za sliku g.ba :] isto slobodno jer mi se niti jedna ne uklapa u wallpaper... jednostavno nemoguce za wpapera
3. amigo za sigove
4. murder za wpapere...
Ovo sam ovako zdjuturio zato sto mi je konekcija uzasno slaba pa jedva otvaram ovo za edit...
Znaci, gejmeri/fanartovci, mozete se naticati u 3 discipline :
Sigs : 380x90
Wallpapers 800x600 i 1024x764, 1024x764
I others, u to spada sve, ako se meni svidi ili nekom iz magicnog "zirija".
Uzivajte, nagradni fonT vec vidite, 1000 bodova, podijelit ce se na prva 3 mjesta u te 3 discipline, a ostali dobijaju nagrade u keshu, lol jk =)...
Eto, let the contest begin!
Mozete se natjecati naticati natecati u cemu god hocete koliko god hocete
1. pobjednik andy... slobodni izbor i sig... Ajde ljudi zar je to sve ? [ 1. po redu, slobodni izbor]
2. coDe za sliku g.ba :] isto slobodno jer mi se niti jedna ne uklapa u wallpaper... jednostavno nemoguce za wpapera
3. amigo za sigove
4. murder za wpapere...
Ovo sam ovako zdjuturio zato sto mi je konekcija uzasno slaba pa jedva otvaram ovo za edit...

za ostala 2 se jos ne zna,to bi trebao lizz veceras objavit