Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

aliens vs predtor 2 ???

814 pregleda · 32 odgovora · otvorena 21.01.2004. u 20:58

Sta mislite o ovoj igrici, mene je fakat zarazila dok je nisam sa alienom prekuco nisam presto igrat
Re:
--------------------------------------
de ba sta spamate ba

nije spam nego fino pitam raju sta misle o igri, a zar to nije spam jer nema ama bas nikakve veze sa temom
Re:
Re:
de ba sta spamate ba

nije spam nego fino pitam raju sta misle o igri, a zar to nije spam jer nema ama bas nikakve veze sa temom

igra je beton mi dole u neonu u lanu raspalimo ponekad pa dodji da zajedno opalimo
Hehe, zakon igrica ja sam veliki fan (i igre i filmova)

I u multiplayeru jos bolja, cista uzivancija

Ja je jos ponekad odigram na netu, jes da mi je velik ping jer su serveri negdje ko ce ga znati gdje , ali bude i ostalima tako da se moze odigrati...

Eh kad sam ja predlagao da se digne server, ali nije nas bilo dovoljno, svega par
A i ne znam moze li se cracknuti
Igra je po meni najbolja lan fps igrica koja postoji!!! sto se tice sniglpayera u nekim situacijama moze da dosadi(dok nadjes otvor kudam gdje sta koji qurac i sl)

Uglavnom ALIEN RULLZZZZ, djecem u neonu kad tog raspalimo krvi ima svugdje
Ma dinamicna igra, pogotovo sa Alienom

Sa kojom rasom vam je najveci merak igrati ?

Meni je najveci merak sa Predatorom (iako je i s Alienom cista uzivancija) ali mi je nekako najlakse i najvise igram s Alienom
Re:
Alien roX

sve aliJEni su dobro dosli da se odigra 3v3 moja ekipa MARINCI : dEdE , ZoGeR i hole dodjite da vidite zasto ubijev na kraju filma ona teta pobijedi
eee dede bio sam nes bolestan nisam iso u neon, eto me sutra pa cemo raspalit koju
meni se ne svidja, ja se sav isprepadam, a druga stvar, ne volim nerealne igre, niti igre koje su napravljene po filmovima...Igrao sam je samo jednom, i pravo mi je bilo loshe...
hmm prekucao sam je na sva tri nacina , alien , predator i soldier i moram priznati da je dosta dobra ali mana joj je sto je prebrza prenapeta i hmmm pa lose se spava !
ma igra je ludnica a najveca uzivancija igrat sa marincom josh protiv aliena.....ima da se krv sledi u venama.
Ja najvise igram sa facehugerima(ako su dozvoljeni na serverima) oni su COOL.

neinteresuju me vise dobre igrice ljudi sad ce skola a nisam se dobro proveo prvo poluvrijeme skole
icu na produzetke pa sta bude h3 h h3

Ja moram priznati da nisam nikada igrao igru, ali po vasim pohvalama izgleda da je igra extra. Bice mi jos na kraju zao sto je nisam igrao
DeDE dolazimo ja i shock pa da ti pokazemo sta su FAt alieni hihihihih
nice game... odigrao sam je na lanu u neonu ... spectators ownz : ... but : koja je minimalna konfiguracija za igrcu ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.