Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Alkohol in cs ?

752 pregleda · 21 odgovor · otvorena 28.08.2007. u 21:17

Eh sada , evo nesto sjedim i kontam se .. koliko te nase mlade omladine konzumira alkohol ... dali ga uopste konzumiraju , koliko ga konzumiraju ...itd

Sada glavno i vazno pitanje :

- Da li danasnja cs scena treba da se cuga i da se razapinje od alkohola ?

- Sta vi mislite kada bih vam rekao da je Sarajevska-Pivara spremna biti sponzor nasoj ekipi na evropskom takmicenju u cs , da li je to istina ?

- Da li vi mislite da je alkohol vazan da bih se dobio skill u cs ?

- Jos nesto : Alkohol lijeci od zaraznih bolesti ?

S ljubavlju bok1
treba samo pit...nevjeruj cojeku koji nepije...

alkohol je veoma vazan za skill u cs...

naravno da lijeci ...nako pijan iznajmis ukrajinku oderes je i neznas nako pijan imas li ikavu bolest-....

ja iskreno gripu lijecim crnim vinom...protiv komaraca se prije spavanja namazem lozovacom...

znam jednoga cojeka koji se izlijecio od side alkoholom...naime umro je pijan i sretan
ja mislim da je ilegalno davati djeci od 12 do 14 godina alkohol
my je napisao/la:
ja mislim da je ilegalno davati djeci od 12 do 14 godina alkohol

cccc pa to su mladi talenti potti to od toga se stvaraju "pravi " igraci...treba jetru sto prije priviknuti na "belaj"

Post dobio aplauz od b0k1

perke je napisao/la:
cccc pa to su mladi talenti potti to od toga se stvaraju "pravi " igraci...treba jetru sto prije priviknuti na "belaj"

potpisujem
Ja samo znam da kad pijem igram bolje kantera , ocam :]
Osobno ne pijem, ako me zena ostavi moram pocet, druge mi nema, a sto se tice csa sve vise igraca prelazi u te vode alkohola, i sto sam zapazio prodavnice najvise profita imaju kad je kakav turnir u csu, kartoni i kartoni piva se narucuju hahahah.

A sto se tice sponzora za cs repku, sumnjam da su u uredu Pivare spremni da to budu , al hajd znaj sve je moguce,

Piva deblja to znam i potvrdjeno je, a da lijeci zarazne bolesti sasvim mi je nov info

Nije on toliko bitan za skill, mozda je covjek samo ludji kad je pijan pa to ludilo prenosi i na cs hahah
ma sve djecurlija nega se oni drze pinga na slamcicu i sve ce biti ok
Osobno ne pijem, ako me zena ostavi moram pocet, druge mi nema, a sto se tice csa sve vise igraca prelazi u te vode alkohola, i sto sam zapazio prodavnice najvise profita imaju kad je kakav turnir u csu, kartoni i kartoni piva se narucuju hahahah.

A sto se tice sponzora za cs repku, sumnjam da su u uredu Pivare spremni da to budu , al hajd znaj sve je moguce,

Piva deblja to znam i potvrdjeno je, a da lijeci zarazne bolesti sasvim mi je nov info

Nije on toliko bitan za skill, mozda je covjek samo ludji kad je pijan pa to ludilo prenosi i na cs hahah
budoHamza je napisao/la:

ja sam za to 4sarajevsko pivo zasto nam ne bi bili sponzor ima nas mnogo gamera koji cugamo zato nam ne bi bili sponzor sami i znati da skoro na svakom turniru bude pjani dusa nista novo sto se tice turnira

Zadnji edit: 28.08.07 u 15:57:33

I will kill , make frags , become a new heaton, own whole team just for a bottle of beer
Ja znam kad se zapijem da veoma dobro igram cs :=)

btw. Prvi put sam od pive povracao ovog ljeta i to od SARAJEVSKE !

Zadnji edit: 28.08.07 u 16:12:22

Sta kaze bok1 kad vidi flasu Sarajeve pive:

Tiii sii mi u krviiiiiiiiiiiii...........
haha naravno svake subote se ubijem alkoholom da nemogu hodat ...jes da se MANTA AL KO GA J**E .......ODVALIM SE TAKO MERAK NEMA GOVORA I AKO NIJE LAHKO MENI RAVNO SVE DO MORA .......

kad se nasljokam vidim 3 nishana

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.