Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Telemach problem

162 pregleda · 12 odgovora · otvorena 09.10.2016. u 19:10

Gdje ste mala raja??

Kako ide..

Jel imate problem sa internetom danas telemach korisnici.. ja imam ping problem u svim igrama i download speed.. jel do mene samo ili ima vas jos?
Puna 2 dana
Trio Grande Family kod mene, na šta sam spao..    

dstrbd je napisao/la:
Puna 2 dana
Trio Grande Family kod mene, na šta sam spao.. :-X  :r

slicna situacija i u mene,inace upload dobar a download los,i ping 120+ u csgo,cs 1.6 :( nadam se da ce rjesiti ovo.

imam problem sa gledanjem strimova na twitchu vec 20 dana, bufferuje bilo koji strim svakih 15ak sec, a sve ostalo normala sto se tice brzine kada downloadujem nesto, zna li iko u cemu bi mogao biti problem?
nighty1z je napisao/la:

imam problem sa gledanjem strimova na twitchu vec 20 dana, bufferuje bilo koji strim svakih 15ak sec, a sve ostalo normala sto se tice brzine kada downloadujem nesto, zna li iko u cemu bi mogao biti problem?
Ista brzina, isti problem... Meni i na youtube bufferuje, znači bukvalno svaki video, gdje god. Zna mi se čak i ovo pojaviti, na laptopu...    

A ima konekcije, znači otvorim svaku drugu stranicu normalno 
DrawN je napisao/la:
Ista brzina, isti problem... Meni i na youtube bufferuje, znači bukvalno svaki video, gdje god. Zna mi se čak i ovo pojaviti, na laptopu...    

A ima konekcije, znači otvorim svaku drugu stranicu normalno 
je**m im femili, znaci downloadujem nesto sve normala 4mb/s, uploadujem sve normala, krenem gledati pisljivi strim na twitchu u medium ili high kvaliteti, znaci nije 1080p, nego 720p cak i manje, i on ga bufferuje svakih 15 sec... koje sranje
nighty1z je napisao/la:
je**m im femili, znaci downloadujem nesto sve normala 4mb/s, uploadujem sve normala, krenem gledati pisljivi strim na twitchu u medium ili high kvaliteti, znaci nije 1080p, nego 720p cak i manje, i on ga bufferuje svakih 15 sec... koje sranje
Dokle je došlo da video na fb učitava, pa neće da otvori, pa na pola stane nešto, užas.

Eto kako je kod mene, a opet ništa.

A za temu, samo zivkaj care i žali se. 033/75 65 55

Ja sam imao prošle godine baš dosta problema s njima, presporo mi bilo sve, malo malo nestane. Da bi se ustanovilo an kraju da je signal bio preslab, došli tehničari sve narpavili i poslije toga letilo.
A ti slobodno zovi i traži novu konfiguraciju rutera da pošalju, pomogne neko vrijeme 
Kod mene u Mostaru sve normalno.
Nema frke kod mene (centar).

Ja sam 2 mjeseca bio na serveru u austriji , eto koliko su dobri.
Nakon one akcije povecanja brzina, ja jos mjesec i pol - dva bio po starom sistemu 25/2 . Nekoliko dana "sjeo" na telefon i rijesili problem.

Da ne otvaram drugu temu.
Kako ukinuti UniFi sa rutera ? Imam jedan svoj wifi i pored UniFi koji je od mene takodjer..
forgy je napisao/la:

Nakon one akcije povecanja brzina, ja jos mjesec i pol - dva bio po starom sistemu 25/2 . Nekoliko dana "sjeo" na telefon i rijesili problem.

Kako ukinuti UniFi sa rutera ? Imam jedan svoj wifi i pored UniFi koji je od mene takodjer..
Prijavi se na mojtelemach.ba i u postavkama mozes naci da li dopustas da tvoj ruter odasilje "UniFi" mrezu 

On topic :

Ma j**u nam zivce samo, moram ih svako dva dana zvati peglati oni poprave i stalno u krug, pa kome prije dosadi.
DrawN je napisao/la:
Dokle je došlo da video na fb učitava, pa neće da otvori, pa na pola stane nešto, užas.

Eto kako je kod mene, a opet ništa.

A za temu, samo zivkaj care i žali se. 033/75 65 55

Ja sam imao prošle godine baš dosta problema s njima, presporo mi bilo sve, malo malo nestane. Da bi se ustanovilo an kraju da je signal bio preslab, došli tehničari sve narpavili i poslije toga letilo.
A ti slobodno zovi i traži novu konfiguraciju rutera da pošalju, pomogne neko vrijeme 
mislio sam da je do mene nesto, da nije do kablova, modema, racunara, ali eto imamo potpuno isti problem... zvao ih vec 4-5 puta, niko ne j**e nista, sve lafo evo sad cemo mi resetovat tamo signale, modem bla bla, ispituju neke gluposti, a sutra cu im mater je**t 
forgy je napisao/la:

samo ga disable na postavkama rutera

http://prntscr.com/cs1c2k
Ja imam probleme sa pingom u Gračanici evo ganjam ih već 7 dana al ku****a

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.