Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji internet u berlinu?

95 pregleda · 2 odgovora · otvorena 09.08.2016. u 16:07

Jel ima neko iz berlina od nasih da zna koji je najbolji internet za male pare da dobijam oko 20-30 ms na csgo i nebi da se zajebem ko ovde kad sam uzimao od adsl pa za 30e igrao sa 70 ping i mora placati 2 god zbog ugovora i sve dok nije istekao nisam igrao kanter tj 2 godine... j*m im sve  :*
i sta mislite jel 20-30 ms dovoljno za dobar recoil i udobnu igru?
Ako ces pucati na nasim serverima ni sa onim od 100Mbs neces imati 20 ping )))))))), kad kazem na nasim mislim na servere koji su hostani sa balkana.
Ja u MM-u problema nikad sa pingom nisam imao, imas onu komandu za ping da ti ne trazi veci od (pa koliko ukucas)
Znam par momaka iz Beca koji pucaju na Rebellionu, hostan od KGB-a valjda, svima ping 50-80, a svi imamo priblizan net od 30 do 40Mbs
hud_saytext_1 je napisao/la:
Ako ces pucati na nasim serverima ni sa onim od 100Mbs neces imati 20 ping )))))))), kad kazem na nasim mislim na servere koji su hostani sa balkana.
Ja u MM-u problema nikad sa pingom nisam imao, imas onu komandu za ping da ti ne trazi veci od (pa koliko ukucas)
Znam par momaka iz Beca koji pucaju na Rebellionu, hostan od KGB-a valjda, svima ping 50-80, a svi imamo priblizan net od 30 do 40Mbs
Na njemackim serv mislim igrati  :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.