Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet provideri u Dobojskoj regiji

106 pregleda · 4 odgovora · otvorena 01.10.2016. u 14:03

Zanima me da li ima bolji provider u Dobojskoj regiji od Elta-Kabela.Imam njihov Elta L paket sa 15/0.5 i 12 ping ali zadnjih pola godine ping mi je sa 40 u LoL-u skocio na 80 constantan.
ReformedPikachu je napisao/la:
Mislim da jeste.
Jesu malo skuplji, ali su odlicni. Nema prevelikih oscilacija a ping bi ti uvijek trebao biti pristojan. Ja sam koristio od Bh:telecoma, i bio je katastrofalan.
Ja ti zivim u regiji Banja Luka i plaćam 30 KM mjesecno m:tel-u više od pola godine, i nema problema. Možda kod tebe mogne neki jeftiniji paket .
Rayleigh je napisao/la:
Jesu malo skuplji, ali su odlicni. Nema prevelikih oscilacija a ping bi ti uvijek trebao biti pristojan. Ja sam koristio od Bh:telecoma, i bio je katastrofalan.
Ja ti zivim u regiji Banja Luka i plaćam 30 KM mjesecno m:tel-u više od pola godine, i nema problema. Možda kod tebe mogne neki jeftiniji paket .
Raspitivao sam se za Telemach u Doboju, i ovo su mi poslali:Preduslov za priključenje usluge interneta jeste aktivan priključak kablovske televizije. Nažalost, ne postoji mogućnost da signal za internet distribuiramo nezavisno od kablovske televizije. Ljubazno Vas molimo da nam dostavite tačne adresne podatke kako bismo provjerili da li postoje tehničke mogućnosti priključka naših usluga na Vašoj adresi. Zahvaljujemo se na interesovanju, stojimo Vam na raspolaganju.
Sada da li znaci da trebam uzeti i njihov Duo NET ili?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.