Kad sam bio u Austriji pronasao sam iPhone 6, medjutim ne znam Apple ID, da li je to moguce provaliti ikako?
Diskusija
Da li se moze provaliti Apple ID?
251 pregled · 20 odgovora · otvorena 28.06.2016. u 11:34
bolje da ga vratis da ne bi imao problema jer ga mogu lako locirati
DEKIZH je napisao/la:
bolje da ga vratis da ne bi imao problema jer ga mogu lako locirati
Vjerovatno postoje ljudi koji mogu ali ti kao laik jedino možeš prodati na piku isti za dijelove.
Vrati ga u bilo koji legit Apple store (mozes i poslati postom) , oni ce naci vlasnika i kontaktirati ga.
Postoji, al samo hardware-ski se moze
iksiZ je napisao/la:
Vrati ga u bilo koji legit Apple store (mozes i poslati postom) , oni ce naci vlasnika i kontaktirati ga.
.
Naravno da nije.
Moguce je. Jedino sto moras jest pogodit password.
THE_RIDE_NEVER_ENDS je napisao/la:
Vjerovatno postoje ljudi koji mogu ali ti kao laik jedino možeš prodati na piku isti za dijelove.
Vrlo jednostavno ako imalo znaš engleski jezik vrlo lako preko interneta mozes da kontaktiras apple i da opišeš šta se desilo, te da ti oni dadnu adekvatne iformacije vezane za taj tvoj problem, te da te upute šta i kako da uradiš i postupiš.
To bi ti bilo najpametnije, ako si vec našao i želiš da budeš pošten i da vratiš telefon njegovom vlasniku tako mozes da uradis.
Ako ga mozes upaliti mozes tamo u postavkama serijski broj da nadjes ili eventualno ispod poklopca telefona.
To bi ti bilo najpametnije, ako si vec našao i želiš da budeš pošten i da vratiš telefon njegovom vlasniku tako mozes da uradis.
Ako ga mozes upaliti mozes tamo u postavkama serijski broj da nadjes ili eventualno ispod poklopca telefona.
vrati frajeru telefon inace ce ti fup ili sipci doci.
Robot Socijalno, treci sprat, odnesi momku Denis se zove, meni je napravio iphone 5s i 6, kosta ali moze. Ako uspije dodjes mi na kafu $$ :p
B1LKY je napisao/la:
Robot Socijalno, treci sprat, odnesi momku Denis se zove, meni je napravio iphone 5s i 6, kosta ali moze. Ako uspije dodjes mi na kafu $$ :p
B1LKY je napisao/la:
iksiZ je napisao/la:
To cigani
B1LKY je napisao/la:
Cigan ili ne, momak je meni posteno sve napravio.Doduše pošteno sam i platio
iksiZ je napisao/la:
Kakvo postenje , ti si vjerovatno uzeo UKRADENI mobitel i on ti je pomogao da ga vratiš u funkciju. Stvarno mrzim ljude koji kradu mobitele i trguju sa njima , ne pojmljivo mi je da se neko toliko nisko može spustiti.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.