Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zanimljivo - Real Ogame :)

562 pregleda · 21 odgovor · otvorena 25.08.2007. u 03:43

27. augusta 2007., u 00.30h pogledajte prema nebu. Planet Mars bit ce najosvjetljeniji planet na zvjezdanom nebu. Bit ce velik poput punog mjeseca. To ce se dogoditi 27. kolovoza tacno pola sata iza ponoci. Mars ce tada biti udaljen 34,65 milijuna milja od Zemlje.
Nemojte propustiti taj prizor! Golim okom ce se ciniti kao da Zemlja ima dva Mjeseca !!

Slijedeca prilika za vidjeti takav prizor predvidja se za 2287. godinu. Stoga podijelite ovu informaciju sa svojim prijateljima jer vijecno NITKO tko danas zivi taj prizor nece moci dvaput vidjeti
znaci, u noci sa nedjelje na ponedjeljak? sad cu podsjetnik stavit' ocam'
nadam se da je ovo istina.ako jest,necu propustit ovaj dogadjaj 100%
27..... hm....koji je to dan?

ma koji god da je moram gledati
to ce da bude kwell
b0n3Znast!cC je napisao/la:
moram pogledati to , al ja cuo 29

nea veze.. svaku noc izadjem u 12... pripremim hrane i pica i cekam
imal neki link ili nesto da procitamo vise oko toga ??

bice zanimljivo
i ja sam primjetila da se spominje srijeda, a 27 august... pa mi nije jasno, jer 27 nije srijeda :S tako da, ako mozhe josh informacija pls ?? :$

http://www.kuro5hin.org/story/2003/8/23/133723/157
de ba ljudi budimo realni ...
kada bi se priblizio Mars toliko nama da bi bio velicine mjeseca, njegova gravitacija bi nas raspolovila na dijelove, poplave, oluje, itd. (iako toga i trenutno ima). Jedino sto ce se moci vidjeti Mars golim okom kao obicna zvijezda, nista vise. Ona zvijezda sto bude najvise sijala te veceri, to je Mars (tu vecer necete moci vidjeti Sjevernu zvijezdu ili Polarnu zvijezdu koja je inace najsjajnija na nebu).
Prema tome, iako bi ne bi bilo lose vidjeti tako nesto, morat cu vas razocarati... Onaj ko ne vjeruje neka ceka...
Nije jos apokalipsa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.