Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CSGO Laptop

143 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.06.2016. u 17:07

Da li bi mogao da igram csgo sa ovim laptopom ?

Procesor: Intel Corei7-2670QM CPU @ 2.20GHz

Graficka: NVIDIA GeForce 610M 2GB

Ram: 6GB
graficka..slaba.. ostalo perfektno za csgo
ustvari moguce je na low i sa pristojnom rez
000111_ je napisao/la:
graficka..slaba.. ostalo perfektno za csgo
ustvari moguce je na low i sa pristojnom rez
Izvini al da te pitam, dal si ti upoznat da sa ovom konfom nece moci izvuci 60 fps i sve na low, na laptopu? :) Laptop za cs go karina, preporuka ne uzimajte :) power save i ostala sranja, ko se bolje razumije skontat ce.
arnautovicemil je napisao/la:
Izvini al da te pitam, dal si ti upoznat da sa ovom konfom nece moci izvuci 60 fps i sve na low, na laptopu?  Laptop za cs go karina, preporuka ne uzimajte  power save i ostala sranja, ko se bolje razumije skontat ce.
ako i7-2670QM ne izvuce 60fps sve na low ja kitu sebi sjecem
Kakve ljudi ovde gluposti valjalju pa to nije moguće.

Post dobio šamar od 000111_

Naravno da ce moci al ce igrat na low i imat ce pristojnih 100 sigurno, prvo posudi u nekog i probaj
Demonijak je napisao/la:
ako i7-2670QM ne izvuce 60fps sve na low ja kitu sebi sjecem
Ocito nisi imao dobar laptop i dobar komp pa ne kontas, ja sam imao 2 puta bolju konfiguraciju na laptopu jedva fps 110 imao, sad imam slicnu konf na kompu , 299 zakucava, a mozes i vidjeti na hltv par tema zasto fps nije dobar na laptopu nije bitno do konfe.
Ocito nisi imao dobar laptop i dobar komp pa ne kontas, ja sam imao 2 puta bolju konfiguraciju na laptopu jedva fps 110 imao, sad imam slicnu konf na kompu , 299 zakucava, a mozes i vidjeti na hltv par tema zasto fps nije dobar na laptopu nije bitno do konfe.
nemam komp, igram csgo na sporetu sto sam uzeo od nane... ne mlati bezveze, reko sam ti , ako ne izvuce 60fps ja kitu na panj i sjecem iste sekunde! Reci ulog za opkladu ja ga duplam da ce ovaj izvuci 60+ fps-a
Mogao bi sigurno da igras ali morao bi smanjti podesavanja dosta, uzmi jos 2gb rama, to ce ti ubrazti kompletan laptop, znam iz iskustva kada sam presao sa 2 gb rama na 4 nisam mogao da prepoznam laptop  :)
Izvini al da te pitam, dal si ti upoznat da sa ovom konfom nece moci izvuci 60 fps i sve na low, na laptopu?  Laptop za cs go karina, preporuka ne uzimajte  power save i ostala sranja, ko se bolje razumije skontat ce.
Izvini, al kada budes znao nesto o cpu gpu ram i ostalim segmentima izmedju igre i racunara onda pricaj...

Imam HP Elitebook 8470w (Intel Core i7 3630QM,8gb RAM.. etc).. i znam da ovaj moj laptop moze izvuci na low i vise od 100 fps, tako da ce njegov ici... oko 100 u nekoj mapi 80-100... u nekoj 100-120 na low i pristojnom rez... bare bare.. tako da pozz momcino

csgo bitan je procesor, on ima daleko dobar procesor za csgo, dovoljno rama i to je to
U competitivu sigurno moze izvuci i preko 100 fpsa na nekim low podesavanjima. Sto se tice servera sa vise igraca , siguran sam da moze imati 60 i vise fpsa.

Jedini problem koji se moze javiti je da se nakon nakon nekog vremena, pocne pregrijavati i samim tim dolazi do dropova fpsa.
Tako da za vrijeme igre gledaj da ti laptop bude na stolu, i takodje bilo bi dobro da ga malo odignes od podloge kako bi imao bolji protok zraka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.