Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO igraci

160 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.03.2016. u 12:30

Pozz raja !

Hocemo ja i jaran da pravimo CS:GO team, nista ozbiljno za pocetak :D

Rank: DMG/LE

Evo vam i Steam:

steamcommunity.com/id/waasmadafakazzz
De mi recite posto nisam bio u prilici da igram online (tek sam nedavno upalio s botovima radi loseg interneta u zemlji u kojoj se trenutno nalazim) igrao sam s botovima na najtezem i vecinom sam imao skor 30-1 30-2, da li to znaci da znam nekojeg ku**a igrat i da se isplati malo online bacit?

Igram na laptopu s losom opremom i bez slusa.

pozz,,
wopa je napisao/la:
De mi recite posto nisam bio u prilici da igram online (tek sam nedavno upalio s botovima radi loseg interneta u zemlji u kojoj se trenutno nalazim) igrao sam s botovima na najtezem i vecinom sam imao skor 30-1 30-2, da li to znaci da znam nekojeg ku**a igrat i da se isplati malo online bacit?

pozz,,
Moguce da dobijes neki rank MG1 tipa, ali bez slusalica neces doci daleko iskreno =) Tako da i od telefona posluze ako imas.
21asylah je napisao/la:
Moguce da dobijes neki rank MG1 tipa, ali bez slusalica neces doci daleko iskreno =) Tako da i od telefona posluze ako imas.
Pa jarane igro sam bez podloge, slusa i sa bezveze misom, zamisli da uzmem full opremu i da igram na PC a ne na laptop, to te ja pitam.

sta znaci taj rank ?
wopa je napisao/la:

pozz,,
Ne znam bruda sta bi ti rekao pokusaj u svakom slucaju ...
Welahavle je napisao/la:
Ne znam bruda sta bi ti rekao pokusaj u svakom slucaju ...
Ocu vela brate moj, evo cim doma dodjem kupit cu 300-400KM opreme,

poseban pozdrav za tebe
wopa je napisao/la:
Ocu vela brate moj, evo cim doma dodjem kupit cu 300-400KM opreme,

poseban pozdrav za tebe
Master Guardian 1, uzmi u obzir da je to trenutno neki prosjecni rank za neke ljude koji igraju ovu igru vec 300-400 sati..
21asylah je napisao/la:
Master Guardian 1, uzmi u obzir da je to trenutno neki prosjecni rank za neke ljude koji igraju ovu igru vec 300-400 sati..
Aha, eto ja sam mozda igro 10-15 sati.

PS

Ja nisam prosjecan jarane, ja sam najbolji u svemu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.