Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO Regionalna liga?!

2.015 pregleda · 20 odgovora · otvorena 02.06.2016. u 15:20

Zdravo svima,

Zainteresovani smo da napravimo jednu CSGO Regionalnu ligu. Broj ekipa nece biti ogranicen, uplate ce se vrsiti putem ziroracuna/paypal/skrill, itd. Igralo bi se na KGB Premium serverima. Zasto uplate? Da bi izbjegli trollanje, nedolazenje na matcheve i da mozemo da nagradimo pobjednike. Igralo bi se vise matcheva tj. svako protiv svakog na bodove jer ce biti tabela. Uplata bi bila 25€.

Zanima nas koliko bi bilo timova ovdje prijavljenih?

- KGB 128 Tickrate serveri (Ping od 10+)
- Streamanje matcheva
- Novcana nagrada
- Kvalitetni matchevi
- Highlights matcheva
Odlicna ideja, ja sam za, i moja ekipa bi bila prijavljena +1 da se malo i mi dignemo sa CS:GO scenom.
amiir5 je napisao/la:
Kako je zamišljeno, da se igra mjesečno ili ?
2/3 radna dana i vikend. Uz dogovor ekipa bi skontali satnice.
pikas i nas stim da sam ja radije da napravimo mi svoju ligu pa poslije tako nesto vece ...
Bitno je samo da vidimo koliko je vas zainteresovano za ovo :)

Post dobio aplauz od miire

nema sta dobra stvar bi bila , ucestvovao bi svakako  9-)
Svidja mi se ideja da napreduje ova nasa scena, moj tim je tu... HF
TERRORECON ce da ucestvuje :D ekipa cs-a i ekipa cod4 mix :) tu smo da podrzimo i da se borimo naravno :D
šta ovo bajg neko glasa Ne ::AreYouSerious::
alko176 je napisao/la:
šta ovo bajg neko glasa Ne ::AreYouSerious::
NE glasaju oni koji nemaju komp koji podrzava cs 1.6 a ne
CS GO :)

arnautovicemil je napisao/la:
NE glasaju oni koji nemaju komp koji podrzava cs 1.6 a ne
CS GO 
nemam ni ja komp koji podržava cs:go al opet je fino vidjet da se ovako nešto organizuje i zašto bi ja bio protiv toga?

Ni ja nemam komp. za cs:go, ali drago mi je vidjeti da se pokreće ovakvo nešto, uz ovakve turnire igrica će biti zanimljivija, a ne monotono ubijanje svaki dan po tim mečevima...

Odlicno , svaka cast !

Bilo bi lijepo da uspije, a uspijeti moze samo ako bude ozbiljan broj ekipa kojih mislim da ima.
Mene racunaj sigurno s nekom ekipom, a i ako ti sta mogu pomoci tu sam :) .
Mire, dobro znaš i sam da pola što ih piše računaj me, nestanu kad bude prijava/uplata.  

Ni ja nemam comp za CSGO, al volio bih da imam, zasto bih se protivio ovome? samo naprijed momci lijepa ideja.. Daj mi 10 boba ne budi cigan, muftije ti.

Nista ping je 10+ samo na 10- igram..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.