Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 5 - Social Club

116 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.02.2016. u 12:27

Ovako imam jedno pitanje od druga sam dobio Social Club nalog pisalo je na njemu da ima GTA 5.
Bio je tu neki povezan cinimi se xbox nalog i nakon sto sam ga unlinkovo pislao je da nemam GTA 5.

Pa sta se desilo, da li recimo ja kad bi kupio xbox sebi da li bi sa ovim nalogom se mogao povezati i grati GTA 5 ?
Taj nalog je multifunkcionalni te se može koristiti za svaku platformu povezanu sa microsoftom, tako da slobodno kupi xbox i uživaj i tamo kao i na pc-u.

De ba kralju šalim se, pojma nemam xd
to je xbox verzija caopozz,takvih si imao na bacanje hakovanih prije šest mjeseci  
Elcesum je napisao/la:
to je xbox verzija caopozz,takvih si imao na bacanje hakovanih prije šest mjeseci ;D
Imam i PC Verziju odakle to drugu ja ne znam.

Znaci udjem u Nalog pise znaci da imam GTA 5 za PC ali nema download dugmeta vec trazi kao aktiviaciju a logicno da je vec aktiviran ako je prikazan na Social Clubu i obiljezen sa narandzastom kvacicom.

Mislite da bi se mogao ksinuti GTA sa torrenta a zatim pri ulasku logovati se sa ovim SC nalogom i da bi radio online GTA 5?
domacitutoriali je napisao/la:
Imam i PC Verziju odakle to drugu ja ne znam.

Znaci udjem u Nalog pise znaci da imam GTA 5 za PC ali nema download dugmeta vec trazi kao aktiviaciju a logicno da je vec aktiviran ako je prikazan na Social Clubu i obiljezen sa narandzastom kvacicom.

Mislite da bi se mogao ksinuti GTA sa torrenta a zatim pri ulasku logovati se sa ovim SC nalogom i da bi radio online GTA 5?
Kupi igru i uzivaj
Imam ja GTA 5 na Steamu ali mi zanima ovo oko Social Cluba , sta se desava sa igrama sad ih sad ih nema?

Vjerovatno neko zna u cemu je fora ima ovdje mnogo ljudi koji su siugrno koristili Social Club !
Ja mislim da taj nalog sto si uklonio je account koji je tebi "djelio(nesto kao mozda family sharing)" igru da je mozes igrat u offline mode dok je on ne igra. I sad kako si ga ti uklonio, nemas vise veze s njegovim accountom nit njegovu igru da igras. Mislim da je to nesto kao steam family sharing samo na xboxu al nisam siguran 100%.
Kupovanjem xboxa nece ti pomoc, moras kupit igru i to je to.
DuhBoy je napisao/la:
Ja mislim da taj nalog sto si uklonio je account koji je tebi "djelio(nesto kao mozda family sharing)" igru da je mozes igrat u offline mode dok je on ne igra. I sad kako si ga ti uklonio, nemas vise veze s njegovim accountom nit njegovu igru da igras. Mislim da je to nesto kao steam family sharing samo na xboxu al nisam siguran 100%.
Kupovanjem xboxa nece ti pomoc, moras kupit igru i to je to.
aha znaci o tome se radi, vjerovatno je tako kao sto si napisao.
Sad sam nesto procito i navnodno Social CLub ne dozvoljava djeljenje za PC dok za Konzole moze.
Ali opet na jednom Nalogu se vidi da je igran na PC.

Inace imam svoj GTA 5 kojeg sam platio ali reko valjalo bi neke od ovih prodat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.