Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA V misljenje

151 pregled · 8 odgovora · otvorena 06.01.2016. u 22:23

Vece , trenutno imam racunar specifikacija :

Procesor . Intel Dual Core 3.0 E8400

RAM : 4 G DDR3

Graficka : nVIDIA GeForce 9400 GT 512 MB

Mozeli porenuti GTA V , posto gledam kucajuci na google, cak i manje spec . pokrecu .

I npr pes 2016 , fifa 16 kakve su sanse ?

Hvala .
jesil na kakvoj jakoj robi ?
imaš dualac i grafičku od 512 mega i da pokreneš gta V, možeš li IV igrat uopće ?
liaar je napisao/la:
jesil na kakvoj jakoj robi ?
imaš dualac i grafičku od 512 mega i da pokreneš gta V, možeš li IV igrat uopće ?
Prije ce V pokrenuti nego IV koja nije optimizirana sekunde i sa kojom imaju problema i jace konfiguracije.

@ trebao bi moci pokrenuti na very low postavkama jer su neki i na slabijim konfiguracijama pokretali a sad da ces imati neki fps dovoljan za normalnu igru bez dropova, tesko 
Moći ćeš pokrenuti ali ne i igrati , dual core i GT 9400 koja je i u vrijeme svog izlaska bila smeće? Nemoj se ni zamarati , imat ćeš 5-10 FPS na 800x600 rezoluciji a vjeruj mi igru kao što je GTA V ne vrijedi tako igrati
Pokrenuti mozes, igrati ne mozes, jednostavno receno. Imam 3x bolji racunar pa mi je fps u gta opet 20 do 40, i ne moze se bas "naigrati".
wxn je napisao/la:
Prije ce V pokrenuti nego IV koja nije optimizirana sekunde i sa kojom imaju problema i jace konfiguracije.

@ trebao bi moci pokrenuti na very low postavkama jer su neki i na slabijim konfiguracijama pokretali a sad da ces imati neki fps dovoljan za normalnu igru bez dropova, tesko :)
to je mozda slucaj ako nemas patcheve za IV ali sa patchevima radi puno bolje
Ne mozes igrati na toj konfiguraciji. Imao sam GT 9800 i core 2 quad processor i nisam mogao igrati GTA V.
wxn je napisao/la:

@ trebao bi moci pokrenuti na very low postavkama jer su neki i na slabijim konfiguracijama pokretali a sad da ces imati neki fps dovoljan za normalnu igru bez dropova, tesko 
ja imam GT 9400 1GB, koja je jača malo od njegove, i skoro identičan procesor, pa nema sile da mogu igrati GTA V, fps je ispod 10, tj kao na IV bez onih patcheva

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.