Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba - Novi moderatori v2

169 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.02.2016. u 12:26

Pozdrav ljudi 

Ovako uskoro trebat ce mi novi moderatori eh sad trazit cu one aktivne membere koji imaju 500+ postova.Skinut cu 2-3 moderatora koji ne rade nista,nisu u stanju da dignu diskusiju nego bleje bezveze na gamersu,necu da ih imenujem bit ce tema 

Meni trebaju ljudi koji ce da rade nesto na portalu.

Znaci trebaju mi aktivni membere koji otvaraju diskusije,teme,anekte itd..

Ne trazim sada da visite na sajtu ali bamren mozete dici 2 diskusije,teme ili ankete u 2-3 dana 
Apish_Mezayaye je napisao/la:
Evo ja se prijavljujem 
Ne trebas se prijavljivati hocu da vidim tvoj rad,tvoj trud sto se tice ostalog aktivan si na portalu 
Druze aktivan sam j**o me svak,evo vec 5 dan u 5 dana po 2x uspavljivam djecu navece.
Cisto onako da se razumijemo ne treba vam plava trakica da bi vi dizali diskusije , ako do sad niste necete ni sa moderator statusom.
FoxSin je napisao/la:
Cisto onako da se razumijemo ne treba vam plava trakica da bi vi dizali diskusije , ako do sad niste necete ni sa moderator statusom.
Pa ako ima kako ti kazes plavu tackicu njego zadatak je da radi svoj posao (diskusije,teme,anekte)...
soul_eclipse je napisao/la:
Pa ako ima kako ti kazes plavu tackicu njego zadatak je da radi svoj posao (diskusije,teme,anekte)...
Ma vidilo se to i do sad , eto pogledaj svaku moju temu uredna sa headerom , lijepo ispisana , boldirani vazni dijelovi etc...

I onda pogledaj drugi podforum sastavi sem tvog da se razumijemo davno sam rekao da si jedan od rijetki koji je odrzavao svoj podforum... Ostali eh tipa ovo :

Koje vam je najdraze oruzije u CS:GO?

I to je tema? Pa daj brate recenicu si ispisao i stavio anketu daj to malo uredi... Da se razumijemo trazio sam da mi skinu moderatora iz istog razloga sto niko ne j**e 2% ono sto radis 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.