Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Paypal Problem

69 pregleda · 4 odgovora · otvorena 03.02.2016. u 16:05

Pozdrav.Imam paypal racun spojen sa visa electron karticom te sam je pravilno aktivirao i prosli mjesec korektno podizao pare,ovaj mjesec je ispao problem te mi nije prebacioo pare do prvog u mjesecu i ako su one vec bile na racunu
Zatrazio sam automatsko i realizovalo je samo pise da je na "PEDING", nije mi dosao mail od paypala,zanima me da li su pare prebacene ili cu morati duze cekati?
pa lijepo piše za 3-4 dana ce ti biti  
"Pending" znači da se pare "procesuiraju". Drugačijim kontekstom rečeno, pare su na kartici (virtualno) ali ne možeš da ih koristiš jer treba da sačekaš određeni period da bi legle na paypal. Inače piše na paypalu otprilike koliko treba. Da bi provjerio koliko treba da novac legne (primjerice ako si primio novac od nekoga i piše da je pending) onda klikneš na "PayPal Balance" koji piše sa lijeve strane. U tom dijelu piše suma koja je pod "pending" primjerice 50 EUR Pending. Kad klikneš na cifru otvori ti se prozor gdje piše Pending Balance, Payment settlement i druge stvari. Pri samom dnu će ti pisati kad će pare biti puštene na paypal.
SAJDER je napisao/la:
"Pending" znači da se pare "procesuiraju". Drugačijim kontekstom rečeno, pare su na kartici (virtualno) ali ne možeš da ih koristiš jer treba da sačekaš određeni period da bi legle na paypal. Inače piše na paypalu otprilike koliko treba. Da bi provjerio koliko treba da novac legne (primjerice ako si primio novac od nekoga i piše da je pending) onda klikneš na "PayPal Balance" koji piše sa lijeve strane. U tom dijelu piše suma koja je pod "pending" primjerice 50 EUR Pending. Kad klikneš na cifru otvori ti se prozor gdje piše Pending Balance, Payment settlement i druge stvari. Pri samom dnu će ti pisati kad će pare biti puštene na paypal.
Hvala puno na objasnjenju ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.