Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PayPal pending balance

163 pregleda · 12 odgovora · otvorena 07.07.2014. u 17:03

Zdravo raja 

Nedavno sam napravio PayPal,verifikovao sve sljaka 
Danas mi je jedan klijent poslao novac na PayPal,a ja sam novi korisnik pa sav primljen novac ide na Pending Balance te ce za nekih 30 dana biti dostupan za koristenje i withdraw.

On kaze da je nesto odmah potvrdio uplatu te da ce mi novac kroz par dana biti dostupan na PayPalu te ako hocu da mi sto prije bude dostupan novac, da zamolim onoga ko salje da potvrdi tu neku uplatu.

Da li to vazi za nas "nove" clanove,posto iza ovog imam jednu bitniju uplatu pa da obavijestim klijenta ?
Koliko znam taj proces ne možeš ubrzati. Na taj način paypal verifikuje nove članove, i ja sam isto tako morao čekati 

Post dobio aplauz od Enis

Brix je napisao/la:
Koliko znam taj proces ne možeš ubrzati. Na taj način paypal verifikuje nove članove, i ja sam isto tako morao čekati 
Aha,hvala.

A nakon koliko transakcija ti novac nije isao na pending balance ?
samo mu reci da "confirm" uplatu i to je to, trebalo bi ti leci kroz par minuta ( meni je bar tako).

btw, ja jos nakon jedne godine aktivnog koristenja ( znaci svaki 2-3 dan ima uplata ili ja placam) jos moram cekat otprilike mjesec dana da se skine sa pending ( ako neko zaboravi confirmat).

Post dobio aplauz od Enis

Meni je taj pending balance od 30 dana ima vec 2-3 godine,znaci moram cekati svaki put mjesec dana da mogu podici novac.Jel se to kako moze popraviti,posto sam prico sa paypal supportom oni su mi rekli da je za bosnu tako da se ceka mjesec dana?
GuLLe je napisao/la:
samo mu reci da "confirm" uplatu i to je to, trebalo bi ti leci kroz par minuta ( meni je bar tako).

btw, ja jos nakon jedne godine aktivnog koristenja ( znaci svaki 2-3 dan ima uplata ili ja placam) jos moram cekat otprilike mjesec dana da se skine sa pending ( ako neko zaboravi confirmat).
On kaze da je potvrdio.

Mada mislim i sam da to za mene ne vazi jer sam ja ipak novi,a paypal eto ima taj neki nacin sa novim korisnicima.
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/security/paypal-funds-availability

Nakon uspješnih godina korištenja paypala dopustiće ti da odmah dobijaš novac na paypal. Mada korisnici iz amerike dobijaju odmah kad sam ja pravio transakcije. Isto tako možeš pitati da zovne paypal i objasni im situaciju da puste odmah transakciju ako ti je novac baš baš toliko bitan pa bi trebao doći odmah. Pogledaj taj link, prouči ga pomno i svaku tačku pročitaj detaljno. Ako ne znaš engleski, google translate će ti pojednostaviti ne baš gramatički skroz ispravno, ali ćeš suštinu shvatiti.
Ja sam radio dosta transakcija i uvijek sam morao cekati 30 dana. Samo kad sam primao pare od Youtube -a , odmah sam ih mogao dici tj. uraditi withdraw.
aTiLa je napisao/la:
Meni je taj pending balance od 30 dana ima vec 2-3 godine,znaci moram cekati svaki put mjesec dana da mogu podici novac.Jel se to kako moze popraviti,posto sam prico sa paypal supportom oni su mi rekli da je za bosnu tako da se ceka mjesec dana?
osobi koja je poslala novac se nakon dan-dva prikaže u tabeli gdje je evidentirana transakcija 'Confirm' dugme, nakon što klikne tu novac ti je raspoloživ.
belmo996 je napisao/la:
On kaze da je potvrdio.

Mada mislim i sam da to za mene ne vazi jer sam ja ipak novi,a paypal eto ima taj neki nacin sa novim korisnicima.
hmm, mozda se nesto ubagovalo, jednom mi je bilo da je covjek confirmo al opet moro cekat mjesec dana :D ( al to mi je samo jednom bilo), ostalo uvijek 2-20 minuta
BRUTAL je napisao/la:
osobi koja je poslala novac se nakon dan-dva prikaže u tabeli gdje je evidentirana transakcija 'Confirm' dugme, nakon što klikne tu novac ti je raspoloživ.
i kao gift moram cekat mjesec dana da paypal odobri nesto,ja sam dobio novac al ne mogu ga podici jer njihova pravila tako nalazu,zvao sam ih vise puta i kazu to je tako za bosnu...
Mire je napisao/la:
Ja sam radio dosta transakcija i uvijek sam morao cekati 30 dana. Samo kad sam primao pare od Youtube -a , odmah sam ih mogao dici tj. uraditi withdraw.
I ja primam novac od provjerene, postene kompanije.Radi se o lijepoj svoti novca koja mora biti u mojim rukama do 14.9.
belmo996 je napisao/la:
I ja primam novac od provjerene, postene kompanije.Radi se o lijepoj svoti novca koja mora biti u mojim rukama do 14.9.
Od dana kad su ti poslali novac racuna se. Tako da, cim ti posalju, racunaj 30 dana. Kad prodje 30 dana ti ih mozes withdraw ili cekati da se same prebace. Kad se prebacuju na karticu, treba negdje oko 5-7 radnih dana da legnu na karticu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.