Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji vam je najdraži GTA serijal?

141 pregled · 7 odgovora · otvorena 27.01.2016. u 16:16

Skoro svaki GTA nastavak je donio nešto revolucionarno. U početku su to bile zabavne igre iz ptičje perspektive.

Kada je došao GTA III to je bila revolucija. 3D igra u punom smislu riječi, povezana priča, stotine mogućnosti.

Zatim San Andreas Koni je donio toliko zabave s hrpom sadržaja, ogromnom mapom, zrakoplovi i zrakomlati... Kupovanje nekretnina, bildanje lika i raznih skillova!

Nakon njega dolazi, po meni, nešto ozbiljniji GTA IV koji je izgledao (i danas s modovima izgleda) prekrasno. Solidna priča i više mogućih završetaka. Uvedena je interakcija s mobitelom, internet caffei...

I mislim da je apsolutna kruna GTA V. Čak 3 glavna protagonista. Hrpa poboljšanih i prebačenih mogućnosti koji su bili najbolji u svojim nastavcima.
ispravi anketu, GTA V ti je kao naslov .. za San Andreas me dosta toga veže, najduži period sam proveo na njemu, al GTA V je poseban  
Ja sam se zeznuo stavio sam naslov Grand Theft Auto V pa et molio bi soula da promjeni .. ae  ;)
GTA SA je po meni najbolji serijal poslije novog gta V. Odlična priča, mapa, igra koja podsjeca na proslost  
Najdrazi Vice City definitivno, najvise zvog grada sto je lijepo izgledao, a i zbog odlicnih misija.

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Ma svi su mi dragi sad neki manje neki više,međutim najviše se furalo a i sad kod mene neki furaju GTA SA..Što se tiče mene naravno kvaliteta i sve to,msm šta pričati o najnovijem nastavku,to složio bih se sa svima iznad...Ali GTA SA sam i najviše igrao i dan danas kada čujem muziku ili nešto vuče me sve da igram..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.