Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[GTA] Images of the week

325 pregleda · 8 odgovora · otvorena 16.11.2015. u 17:24

Pozdrav drugovi.. Evo SK0CK0 i ja smo osmislili jednu sedmicnu
igru u kojoj mozete svi da ucestvujete.. Kako mozete da pretpostavite ovaj put biramo najbolju, najljepsu sliku sedmice.
Nije bitno da li igrate GTA IV, San Andreas ili GTA V potrebno je samo da postavite sliku iz igre i za sedam dana biramo tri slike sa najvise glasova. Dakle ostali memberi ce glasati za slike preko opcije +1. Pravila igre su veoma jednostavna. Zadatak nije tezak i ocekujem solidan odziv od vas. Dakle igra traje do 23.11 pa iskoristite svoju priliku.

Nagrade su osigurane

1. Mjesto 200 bodova
2. Mjesto 150 bodova
3. Mjesto 100 bodova

Svaki ucesnik bit ce nagradjen aplauzom.. SRETNO
cuj osmislili a 10 tema na indexu slika of the week, al evo da vas ispostujem, evo jedna moja sa-mp:

Post dobio aplauz od Vexlor

Od hrpu slika 3 sam našao predobre, volio bi da sam sve 3 stavio al evo ova je žestoka.

Pozdrav!

Još od same 2007 godine od koje igram na Los Santos Roleplay serveru, daleko najpoznatijem serveru po kvaliteti roleplay/simulacije pravog života imam poseban Hard Drive sa preko ŠOKIRAJUČIH 4200 slika, gdje se nalazi dosta report/prijava - memoara i sličnih stvari, ali jedno će mi uvijek ostati u sjećanju kada sam nakon 7 sati duge akademije za Police Department i samog intervjua na teamspeaku nakon kojeg sam se toliko preznojio u mjesecu septembru koristio peškir da obrišem znoj s lica. Evo moje akademije, #65 rules  Znam da niko sa GAMERS.BA nažalost nije bio u PD, i da je sada malo kasno da se doživi iskustvo što se tiče San Andreas Multiplayer ROLEPLAY iskustva kojeg su rijetki doživili u punom sjaju kao ja s rajom, jer sam znao po 3 dana uzastopno igrati i na TS3 biti prisutan, budio komšije po vazdan od smijurije koju smo pravili 

ACADEMY #65 RULES!

Abil i njegovo, Djeca mi nemaju sta da jedu   

::BigGrin::

Pare su od maxanja kosača trave(bio je "broken" davao najvise para, pa se vazda uderali oko onog kosača trave)

Post dobio aplauz od SK0CK0

evo nađo jednu iz misije 

Pozdrav i od mene sa Los Santos RolePlay, po meni definitivno najboljeg RolePlay servera koji sa svojom tradicijom i iskustvom iz godine i godine dokazuje da zaslužuje titulu najboljeg.

RolePlay-am ono što najviše volim, to je government. Ovo je samo jedna od mnogih slika - selfie sa mjesta gdje gradonačelnik Frank Vaughn odgovara na pitanja mnogih građana koji se odluce doći.

Hit from the Bong

Jedva sam nasao ovu, stara preko 2 godine haha :D

menga stigla :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.