Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Serije, a ne filmovi

278 pregleda · 22 odgovora · otvorena 19.01.2016. u 22:14

Prije svega da pitam, je li itko počeo gledati Colony?! Zanima me zato što ne znam da li se isplati počet gledat, ionako gledam previše serija trenutno.

Drugo, pratite li ikakve serije? Dajte neke prijedloge, ostavite neku ocjenu ili napišite ukratko nešto o seriji, štaznam.

ja taman počeo gledati drugu sezonu Farga, pratim i Arrow, Mr. Robot pogledao prvu sezonu, Limitless (iako je film dosta bolji), Game of Thrones, Better call Saul... Čekam ovu novu seriju sa glumcima Breaking Bada, o nekom kultu nešto, nempojma. I eto tako.
Za mene najjača serija ikad napravljena je Prison Break, al' tu je negdje i Game of Thrones da joj parira čak iako nije ni slična radnja ni vrijeme.

Trenutno:

-Game of Thrones
-The Vikings

Vikinzi prejaki, preporuka svim skeptičnim likovima i likušama koji čitaju retardirane komentare po jutjubu, pozz.
Psych
The Mentalist
The Blacklist
Hawaii Five O
Bones
Chuck
Chicago Fire

White Collar
- Radnja prati prevaranta/lopova/krivotvoritelja Neala Caffreya, kojega FBI agent Peter Burke nakon višegodšnje potjere napokon uhvati, da bi mu nedugo zatim ponudio dogovor da pomogne FBI-u u hvatanju kriminalaca u zamjenu za limitiranu slobodu. Sinopsis na stranu, zapravo se radi o jednom vrlo simpatičnom proceduralu u čijoj realizaciji surađuje i FBI konzultant koji se brine da radnja i slučajevi budu što realniji. No, ono što zapravo nosi ovu seriju je prije svega jako simpatičan glavni lik, te odličan “catch me if you can” odnos između dva glavna lika.
Izdvojio sam ovu seriju iz razloga što je po meni jedna od najboljih serija.

Uživaj~

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.