Ćao znači na iphonu mi se pokvario touch i nemogu ga otkljucat icloud šifru znam .E sad me zanima može li se kako otkljucat ili resetovat telefon da prebacim kontakte i slike na laptop jer kad ustekam usb samo mi se puni telefon...
Pitanje
Zaključana
60 bodova
Iphone 4 problem
120 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.01.2016. u 16:26
1. kada spojiš mobitel na racunar moraš otkljucati mobitel da bi mogao prebacivati stvari.
2. imaš veoma zajeban problem i jedina šansa ti je da imaš sve spremljeno na icloudu pa da vratiš kasnije slike
3. kontakti su ti na simu ili ? izvadiš sim i lupiš hard reset telefona
4. stvarno ne vidim kako kontaš riješiti problem ako ti ne radi touch sa hard resetom ?
2. imaš veoma zajeban problem i jedina šansa ti je da imaš sve spremljeno na icloudu pa da vratiš kasnije slike
4. stvarno ne vidim kako kontaš riješiti problem ako ti ne radi touch sa hard resetom ?
Radio sam ja sigurnosnu kopiju na iphonu svako 15ak dana, ali su mi rekla da mogu sa iclouda vratit jedino ako cu opet iphone imat...
Ja sam usao u icluod preko mozzile i od kontakta imam sam 6-7 brojeva, iako sam ih na ipphonu imao 100tinjak.
Sada mi je na htcu stavljeno da su mi vidljivi i brojevi koje imam na simu i telefonu pa ih i dalje nemam. Tako da su ocito negdje nestali ili ne znam bgmi....
Ja sam usao u icluod preko mozzile i od kontakta imam sam 6-7 brojeva, iako sam ih na ipphonu imao 100tinjak.
Sada mi je na htcu stavljeno da su mi vidljivi i brojevi koje imam na simu i telefonu pa ih i dalje nemam. Tako da su ocito negdje nestali ili ne znam bgmi....
Znal neko kako sistemski ocistiti ajfon 4. Uzasno stopa izbacuje iz igri po pola sata ulazi u aplikacije. Vjeovatno virusi. Bez da se radi restore?
chicharito je napisao/la:
Znal neko kako sistemski ocistiti ajfon 4. Uzasno stopa izbacuje iz igri po pola sata ulazi u aplikacije. Vjeovatno virusi. Bez da se radi restore?
de4 je napisao/la:
1. kada spojiš mobitel na racunar moraš otkljucati mobitel da bi mogao prebacivati stvari.
spojiš telefon na itunes, uradiš backup i vratiš telefon na tvornicke postavke. laganica brate, imaš na yt milion tutoriala
de4 je napisao/la:
spojiš telefon na itunes, uradiš backup i vratiš telefon na tvornicke postavke. laganica brate, imaš na yt milion tutoriala
Ovako uradi.
Laptop-usb-mobitel
pokreni itunes
spoji telefon sa laptopom
idi hard reset, home+power i cuvaj dok ti se ne pojavi ona jabuka
povezati ce ti se sa itunes i onda mozes raditi gore sto sam ti rekao
Laptop-usb-mobitel
pokreni itunes
spoji telefon sa laptopom
idi hard reset, home+power i cuvaj dok ti se ne pojavi ona jabuka
povezati ce ti se sa itunes i onda mozes raditi gore sto sam ti rekao
Ako uradim reset, oceli mi se izbrisati s njega sve?
EDIT: nemogu se povezati na itunes jer i moram na iphonu potvrdit da se zelim povezat
EDIT: nemogu se povezati na itunes jer i moram na iphonu potvrdit da se zelim povezat
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.