Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet provajderi

88 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.12.2015. u 10:40

Pozdrav, zanima me koji su "normalni" internet provajderi u Sarajevu. Telemach i HS mi ne mogu   Imam nekakav plus line znači sam kad sam kući ping mi 400 u CS:GO. Znači nikakav. Mislio sam mijenjat da uzmem barem nešto normalnije. Pa eto preporučite neki  
Od ADSL-a bježi. U zadnje dvije godine su se pokvarili strašno, ping skaće nenormalno, upload je više nego jadan, internet često pada..
biggiepk je napisao/la:
Od ADSL-a bježi. U zadnje dvije godine su se pokvarili strašno, ping skaće nenormalno, upload je više nego jadan, internet često pada..
To mi je prvi internet, sranje žešće al je bolji i od ovog. Makar sam imao normalan ping.
Probaj sa Logosoft -om? Taj internet sam koristio i bio sam zadovoljan sa njihovom brzinom, podrskom ali opet presao sam na Telemach i steta sto ti ne moze.
hs-hkb u 2 godine , pao je jednom jer je frajer sa autom izvalio stub njihov ispod kuce moje.. znaci prezadovoljan sam sa netom i uplodom... i evo kolko cujem da su se udruzili sa telemahom i sad 26.1.2016-te ja mislim , spajaju se.. jos ce bit brzi bit kako govore u ovom pismu sto su poslali svim korisnicima
Mire je napisao/la:
Probaj sa Logosoft -om? Taj internet sam koristio i bio sam zadovoljan sa njihovom brzinom, podrskom ali opet presao sam na Telemach i steta sto ti ne moze.
Vjerovatno bi mogao, nego niko u okruženju mom nema zato neće doći. Eto probat ću sa logosoftom hvala 
U Sarajevu imas BHTelecom, Telemach i Logosoft. Telecom izbjegavaj, Telemach ako mozes ali sa obzirom da ne mozes ostaje ti Logosoft

(Telemach je preuzeo HS i vec su poceli je**t ljude)
Ja cu ti reci za ADSL ono sto bi se reklo iz prve ruke...

Koristim ga vec 7,8 godina... Ne mogu reci da je los, ne puca konekcija stalno, ping je dobar... zamjerka je to sto je skup i sto bih za ove pare kod telemacha imao bar 3-4x bolji download i upload... tako da ako telemach ne moze uzmi adsl odnosno sada xDSL i bit ces miran sto se tice stabilnog interneta, ali eto j**i ga zaostajat ces malo sa brzinom 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.