Hvala soul-e

Kad god nafatam slobodnog vremena biće i poneka vijest, kao što sam ti i obećao.
Od aktivnih membera očekujem da ne budu
statični, jer nemojte očekivati da
administracija iznosi aktivnost portala. Administracija je tu da vas usmjeri i da održava portal. Teret portala i njegova aktivnost zavisi direktno od
membera. Dobili ste velike promjene, od tih promjena nove promjene, kada ćete se vi početi mijenjati ?
Ne možete očekivati da se samo od sebe nešto uradi. Budite aktivni, kreativni ako želite nešto napraviti od ovog' portala. Jedan čovjek ništa ne može sam. Može administracija do sutra dizati teme , conteste, ali šta im vrijedi kada ta tema nema ni 100 pregleda , a da ne pričam o odgovorima na istoj.
Dakle, potrudite se, aktivirajte se !
@bavrk2
Imaj u obzir da ćeš i ti "sutra" biti stari član.

Neki "stari" članovi su danas oženjeni , neki su batalili igre i posvetili se poslu itd. Svijet ostaje na mlađima, pa tako i g.ba.
ev2;
Treba nam g.ba kafa , nije bila 120 godina
ev3;
Evo , gledajući sve oko sebe , pričajući sa djevojkom doš'o sam na ideju. Tj da te pitam da li bi uspjelo to.
Jer ja kao obični member ne mogu dizati teme koje imaju u naslovu "G.BA". Pa da to ostavim na vama.
Tema je znači "Ispuni" mi želju, tj sabotiranje želje XD
Neko napiše svoju želju , drugi ga citira , sabotira njegovu želju i piše svoju. Tako sve redom.
Primjer;
Član 1 : Želim biciklo
Član 2 : Šta će ti bajk kad ga ne znaš voziti ; Ne želim umrijeti.
Član 3 : Već si umro, samo što to još ne znaš ; Želio bih na more
I tako dalje.
Pravila;
1. Zabranjeno je vrijeđanje.
2. Za svaki pravilno napisan post ide aplauz.
3. Tema traje do "tad i tad" (dan / dva / tri ) post sa najviše glasova dobija 100/200/300 bodova (ako treba ja cu donirati).
Nešto jednostavno , a zabavno (bar se meni čini

)