Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba aktivacija v2.

1.134 pregleda · 60 odgovora · otvorena 20.10.2015. u 16:06

Pozdrav svima 

Kada sam postao global mod prvi cilj mi je bio osvjeziti vijesti,pomogli su mi par membera i ovom prilikom se zahvaljujem :

- forgy
- biggiepk
- haris_
- Beydi

Hvala vam momci puno,pomazete mi da osvjezimo gamers 

Ovo vam je dokaz da i obicni memberi se mogu aktivirati 

Ako imate neke ideje pucajte mozda uspijemo realizovati 
Fino da se radi nešto.. Problem kod većine je manjak vremena, makar je kod mene tako. Preokupiran sam poslom i stvarno nemam vremena čestito da uđem i pregledam sve teme. Baš kad ulovim 10-tak minuta uđem, vidim ima li nešto zanimljivo ako ima javim se, napišem nešto i tako.

Možda ne bi bilo loše da se raja angažuje oko reklama. Mislim da je ideja dobra samo je treba realizovati. Puno raje i ne zna za gamers.

Ja sam na g.ba slučajno naletio, u početku mi je bilo bezveze. Smatrao sam sve članove vrijednijim od mene, ma jednostavno bilo me stid napisati nešto. 
Sad je dosta drugačije, nešto sam naučio, valjda su i od mene nešto uspjeli naučiti i tako to ide hehe. Malo ja skrenuh s teme, ali nema veze. Uglavnom, dosta reklame i gamers ide gore, naravno bez starih članova ništa!

Pozz i uživajte drugovi

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Hvala soul-e  Kad god nafatam slobodnog vremena biće i poneka vijest, kao što sam ti i obećao.

Od aktivnih membera očekujem da ne budu statični, jer nemojte očekivati da administracija iznosi aktivnost portala. Administracija je tu da vas usmjeri i da održava portal. Teret portala i njegova aktivnost zavisi direktno od membera. Dobili ste velike promjene, od tih promjena nove promjene, kada ćete se vi početi mijenjati ?

Ne možete očekivati da se samo od sebe nešto uradi. Budite aktivni, kreativni ako želite nešto napraviti od ovog' portala. Jedan čovjek ništa ne može sam. Može administracija do sutra dizati teme , conteste, ali šta im vrijedi kada ta tema nema ni 100 pregleda , a da ne pričam o odgovorima na istoj.

Dakle, potrudite se, aktivirajte se !

@bavrk2
Imaj u obzir da ćeš i ti "sutra" biti stari član. 
Neki "stari" članovi su danas oženjeni , neki su batalili igre i posvetili se poslu itd. Svijet ostaje na mlađima, pa tako i g.ba.

ev2;

Treba nam g.ba kafa , nije bila 120 godina 

ev3;

Evo , gledajući sve oko sebe , pričajući sa djevojkom doš'o sam na ideju. Tj da te pitam da li bi uspjelo to.
Jer ja kao obični member ne mogu dizati teme koje imaju u naslovu "G.BA". Pa da to ostavim na vama.

Tema je znači "Ispuni" mi želju, tj sabotiranje želje XD

Neko napiše svoju želju , drugi ga citira , sabotira njegovu želju i piše svoju. Tako sve redom.

Primjer;

Član 1 : Želim biciklo
Član 2 : Šta će ti bajk kad ga ne znaš voziti ; Ne želim umrijeti.
Član 3 : Već si umro, samo što to još ne znaš ; Želio bih na more

I tako dalje.

Pravila;

1. Zabranjeno je vrijeđanje.
2. Za svaki pravilno napisan post ide aplauz.
3. Tema traje do "tad i tad" (dan / dva / tri ) post sa najviše glasova dobija 100/200/300 bodova (ako treba ja cu donirati).

Nešto jednostavno , a zabavno (bar se meni čini )

Post dobio aplauz od b0k1

NB3 je napisao/la:
Fino da se radi nešto.. Problem kod većine je manjak vremena, makar je kod mene tako. Preokupiran sam poslom i stvarno nemam vremena čestito da uđem i pregledam sve teme. Baš kad ulovim 10-tak minuta uđem, vidim ima li nešto zanimljivo ako ima javim se, napišem nešto i tako.

Možda ne bi bilo loše da se raja angažuje oko reklama. Mislim da je ideja dobra samo je treba realizovati. Puno raje i ne zna za gamers.

Ja sam na g.ba slučajno naletio, u početku mi je bilo bezveze. Smatrao sam sve članove vrijednijim od mene, ma jednostavno bilo me stid napisati nešto. :)
Sad je dosta drugačije, nešto sam naučio, valjda su i od mene nešto uspjeli naučiti i tako to ide hehe. Malo ja skrenuh s teme, ali nema veze. Uglavnom, dosta reklame i gamers ide gore, naravno bez starih članova ništa!

Pozz i uživajte drugovi
+1 na problem.

Ja sam isti s vremenom, a želio bih da pomognem, javljao sam se na nekoliko tema pokušaja dizanja rejtinga portala. Sjećam se prije statistika portala, bili smo prvi najgledaniji/najposjećeniji/kakogodzoveteto portal, pa spali na drugo mjesto, pa se bori nazad, pa onda lagano piškili niz vjetar i došli do ove tačke. Iskreno žao mi je što je dosta ljudi odustalo od angažmana, ali isto tako dosta njih je otjerala stara ekipa admina/modova (ko je bio tu dok su bili stoka i vlex znaju šta se dešavalo sve), ali je opet tad portal uspijevao nekako da se izbori s današnjicom.

Moj prijedlog bi bio da se uvede youtube kanal za recenzije, vijesti i sve ostalo vezano za gaming, kasnije uvesti q&a sessione ako bude krenulo kako treba, dovoditi goste, pričati o temama nevezano za gaming i slično, napraviti nešto konstruktivno što bi privuklo ljude na portal, a isto preko tog kanala bi se mogle praviti recimo najave za konteste, i eventualno nagradne igre organizovati. Po mom mišljenju to bi dovelo do malo veće popularnosti portala, ali iziskuje puno truda, rada i nešto ulaganja i ozbiljnosti članova, i ja lično bih volio biti dio toga i pomoći u svakom pogledu koji mogu, ali nemam vremena dovoljno.
Organizujte konkurse za moderatore, vidjet ćeš aktivnosti

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Zbog prevelike "uštogljenosti" bivših modova, gmodova i admina neće se nikada moći vratiti stara aktivnost gamersa. Tužno ali istinito. Ovo mjesto je neiscrpan izvor informacija i to dobrih informacija. 
Dajte me za coffe shopa da ga nadgledam,neku noc na chatu smo pricali.Mogu ja to sigurno  
TAU je napisao/la:
Dajte me za coffe shopa da ga nadgledam,neku noc na chatu smo pricali.Mogu ja to sigurno  
Garantujem za tebe 
307lol je napisao/la:
+1 na problem.

Ja sam isti s vremenom, a želio bih da pomognem, javljao sam se na nekoliko tema pokušaja dizanja rejtinga portala. Sjećam se prije statistika portala, bili smo prvi najgledaniji/najposjećeniji/kakogodzoveteto portal, pa spali na drugo mjesto, pa se bori nazad, pa onda lagano piškili niz vjetar i došli do ove tačke. Iskreno žao mi je što je dosta ljudi odustalo od angažmana, ali isto tako dosta njih je otjerala stara ekipa admina/modova (ko je bio tu dok su bili stoka i vlex znaju šta se dešavalo sve), ali je opet tad portal uspijevao nekako da se izbori s današnjicom.

Moj prijedlog bi bio da se uvede youtube kanal za recenzije, vijesti i sve ostalo vezano za gaming, kasnije uvesti q&a sessione ako bude krenulo kako treba, dovoditi goste, pričati o temama nevezano za gaming i slično, napraviti nešto konstruktivno što bi privuklo ljude na portal, a isto preko tog kanala bi se mogle praviti recimo najave za konteste, i eventualno nagradne igre organizovati. Po mom mišljenju to bi dovelo do malo veće popularnosti portala, ali iziskuje puno truda, rada i nešto ulaganja i ozbiljnosti članova, i ja lično bih volio biti dio toga i pomoći u svakom pogledu koji mogu, ali nemam vremena dovoljno.
http://www.alexa.com/siteinfo/gamers.ba

http://www.gemiusaudience.ba/real-users

samo dodatak na tvoj post 
Poskidajte moderatore 

Niko ništa ne radi, osim jednog što koristi moderatora da svoj kanal promoviše po gamers-u.
t45ra je napisao/la:
Poskidajte moderatore 

Niko ništa ne radi, osim jednog što koristi moderatora da svoj kanal promoviše po gamers-u.
Ajde nabroj ih 
soul_eclipse je napisao/la:
Ajde nabroj ih 
IceVip
SLIDE
SK0CKO
Vexlor
ZMIGI
nighty1z
zhady
FosiL_
DUBSTEP
wonzzi
RAVEN3
iDentity
WAN7Z
Nikola

eto 

Ima 'ih još što nisam znao ni da postoje samo mi mrsko provjeravat dal' je nick mjenjan il su neki novi, al vjerovatno su i to neki buđavi modovi.
Hvala burazeru što si me spomenuo. Trudim se uvijek doprinjeti maksimalno aktivnosti portala, pa evo i sad tebi pomoći oko nekih stvari. Mislim da jednostavno treba opet zamjeniti moderatore, i izmjeniti neke stvari. Pustimo mi Enisa i Santu. Prvo da se mi popravimo kao memberi, pa onda da idemo i pričamo dalje.

Post dobio aplauz od Elysium

t45ra je napisao/la:
IceVip
SLIDE
SK0CKO
Vexlor
ZMIGI
nighty1z
zhady
FosiL_
DUBSTEP
wonzzi
RAVEN3
iDentity
WAN7Z
Nikola

eto 

Ima 'ih još što nisam znao ni da postoje samo mi mrsko provjeravat dal' je nick mjenjan il su neki novi, al vjerovatno su i to neki buđavi modovi.
Od ovih sto si nabrojao mozda cetvoricu uopste vidio na portalu zadnjih par mjeseci.
noreel je napisao/la:
Od ovih sto si nabrojao mozda cetvoricu uopste vidio na portalu zadnjih par mjeseci.
Dobar si... Ja za pola njih nisam ni čuo.
Podržavam promjene, lijepo je vidjetti nove vijesti, sad bar imamo razlog više da boravimo tu. Kao što su predložili promjeniti neke moderatore koji nisu tu možda mjesec ili dva+ aktivni. Aktivirati mnoge podforume kao što su MMOG, Browser Igre, Strategije, SAMP, Minecraft, Developer i WebDesing, FanArt

Iskreno volio bih vidjeti otvoranje SAMP servera ili MC servera, ali doktori za to Brix i Vitality su /ragequit-ali gba davno još ja msm.
evo na g.ba mi je osma godina vec, g.ba mi dodje kao hobi u neku ruku.. ne palim fb cim racunar ukljucim vec g.ba ili youtube.. Fino je sto se neko brine na ovaj nacin za opstanak i refresh g.ba foruma. Nemam nista pametno da kazem samo sam htio reci keep up  
Sve je to fino, medjutim CSGO modovi su "mrtvi", ne pamtim da sam vidio neku temu vezanu za csgo LAN turnire ili tako nesto...
simba je napisao/la:
Zbog prevelike "uštogljenosti" bivših modova, gmodova i admina neće se nikada moći vratiti stara aktivnost gamersa. Tužno ali istinito. Ovo mjesto je neiscrpan izvor informacija i to dobrih informacija. 
ok, ti reci nesto.
nego zamoli administraciju da ti skinu poziciju i poklopi se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.