Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mi[0] @ OnLine tournment

2.055 pregleda · 24 odgovora · otvorena 14.08.2007. u 21:11

Svi su govorili Mi[0] ce ostati vjecno cast izuzetcima koji i danas na msnu pored svog nicka stavljaju 4 Mi[0].Ovu sam temu otvorio jer da se ne zaboravi ta istinska tragedija koja moze da zadesi nekoga od 17 godina.

Prijave klanova izvrsite ovdje:
Ime klana
tag klana
igraci
msn lidera

Nije jos odluceno kada ce poceti turnir no jedno jeste da prvi match turnira igrat ce se u 17h

17 Koliko je imao godina....

4 Mi[0]
Ime Klana : DsF[r]
Tag Klana : DsF[r]
Igraci : expansioN ` , p1c3r , a.xe.l , luba , sharpshooter , maler
Msn Lidera : [email uklonjen]
Zamolio bih administratore g.ba da ako moze tema ici u najzanimljive.Ako je moguce
ElementaL GaminG
[E].gaming |
zoOpe
.s[K]uLL
FoxX
Messi
pcahanGa.
msN:[email uklonjen]

ovo je stariji malo klan i u fazi je raspada (: ali cemo igrat 4 mi[0]
a samostalni igraci? kao npr. ja.. kojeg niko nece da primi? mogu li takvi igrati 4 mi[0]?
Fino nades cetvoricu a ne spamas ovdje debilne postove....
a samostalni igraci? kao npr. ja.. kojeg niko nece da primi? mogu li takvi igrati 4 mi[0]?
Sh4dY je napisao/la:

mozes ti stavljat 4 mi0 kad hoces i ako hoces ali ligu neces bas moci igrati bez ekipe...

btw. racunajte na nas iz stasneta reci cemo vam ekipu za koji dan...
Ime Klana : Maleni Leteci Medvjedici
Tag Klana : MLM
Igraci : ch1p
Smarky
TERmix[Hanuma]
.n0th1nG @ NEDIM C:
AkOne

+Linux i LipS =za svaki slucaj

MSN: [email uklonjen]

4D jN

raydeN
TOY
edgE
tare
vasQuez

Post dobio šamar od abasi

http://4mi0.blogger.ba/

Hoce naravno ako budem dobrog zdravlja bit ce

EVO i NAS

RZR

-RzR` metaLL
-RzR` kasteL
-RzR` sL1de 4 mi[0]
-RzR` JWL.
-RzR` bLazZe.
-RzR` Sanny
-RzR` risKe.EEE

evo msn : [email uklonjen]

Zadnji edit: 16.08.07 u 04:06:40

ovako,ne znam sta za tebe znaci "nekog vjecno cuvati u sjecanju".ako nekog iskreno cuvas u sjecanju,ne moras to pokazivati nicim,to je tvoje.tako mislim da nemas pravo da ti sudis o tome ko misli na njega a ko nije.
vezano za turnir.trebao bi znati da to nije mala stvar,da jest,odrzavalo bi se milion online turnira.prvo moras naci dobar server(po tvojim rijechima ga imas).moras se uvjeriti da taj server odgovara i ljudima koji su malo udaljeni,da im ping ne bude 1000.treba ti jos par ljudi koji ce biti u spec i nadgledati svaki match.ovo sto si stavio da se prvi match igra u 17h,to je uredu,fina gesta.ostale matcheve pomjeri malo kasnije,i odredi kojim danima da se igra,nemaju ljudi svakim danom isto vremena.
ja cu se potrudit da nadjem par igraca,pa cu postavit detaljnije informacije.gl

Post dobio aplauz od Schulz

amiGo. je napisao/la:
ovako,ne znam sta za tebe znaci "nekog vjecno cuvati u sjecanju".ako nekog iskreno cuvas u sjecanju,ne moras to pokazivati nicim,to je tvoje.tako mislim da nemas pravo da ti sudis o tome ko misli na njega a ko nije.
vezano za turnir.trebao bi znati da to nije mala stvar,da jest,odrzavalo bi se milion online turnira.prvo moras naci dobar server(po tvojim rijechima ga imas).moras se uvjeriti da taj server odgovara i ljudima koji su malo udaljeni,da im ping ne bude 1000.treba ti jos par ljudi koji ce biti u spec i nadgledati svaki match.ovo sto si stavio da se prvi match igra u 17h,to je uredu,fina gesta.ostale matcheve pomjeri malo kasnije,i odredi kojim danima da se igra,nemaju ljudi svakim danom isto vremena.
ja cu se potrudit da nadjem par igraca,pa cu postavit detaljnije informacije.gl

potpisujem

Post dobio šamar od snjezana

Lijepo zamisljeno nadam se da ce uspjeti.

Ako kome treba igrac nek javi al samo 4fun igram
lol ? blog ? ajd ostavi se ovoga pls nek neko pametan ovo odradi kao sto *** zapovjeda.
creaTive gaming :

maxeL
ch1naa
rmx
f0rest aka dara
megatroN
da ne bi bilo ovo ono "naps" likovi iz srbije
znaci 3 srbija. ostalo bih !

Zadnji edit: 19.08.07 u 11:43:11

napz on drugz:

LoCo
amiGo.
Zuka
VR6
bLaDe
TBA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.