Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HeatoN se povlaci!

1.787 pregleda · 25 odgovora · otvorena 14.08.2007. u 20:52

Najbolji igrac ikad , igrac koji je najvise doprinio razvoju Counter Strike-a , igrac koji je istu igru podiga na veci nivo se danas povukao iz aktivnog igranja.Naranvo to je Emil "HeatoN" Christensen.O ovom se vec dugo pricalo po vecim svjetskim sajtovima ali nista nije bilo zvanicno. Takodje i mladi bart od Walla , tj miniw nece visi igrati CS.

NIP je izbrao nove igraca za svoj tim a to su Christopher "GeT_RiGhT" Alesund i Max "azl" Höög koji su u tim dosli iz Begripa-a!

Sastav NIP-a je :

Dennis "walle" Wallenberg
Kristoffer "Tentpole" Nordlund
Johan "face" Klasson
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Max "azl" Höög (Stand-in)

Emil "HeatoN" Christensen (Coach)

Uglavnom steta !

Izvor: http://http://www.sk-gaming.com/scene/13048/
napiso si vec jednom u vijest

Zadnji edit: 14.08.07 u 14:54:26

sto si otvorio temu kad si to napisao u vijesti n00bu jedan

Post dobio šamar od b0k1

Vijest

Steta povlaci se covjek pitam se jeli odigrao oprostajnu

Post dobio šamar od b0k1

paiN~ je napisao/la:
Trebao si napisati u Vijest

Vec ima vjest Nisi treba postavljati temu!!
EDIT:Aj sry na postu ovi su prije mene napisali :S:S
sry

Zadnji edit: 14.08.07 u 14:55:53

Post dobio šamar od b0k1

Tema moze posluziti da cujemo vasa misljenja o tom. I nije tolika steta po meni, HeatoN je prosao toliko toga, osvojio bezbroj turnira, igrao za najbolje klanove, bio najbolji igrac i to je vrhunac. I ranije se jednom povukao, ali to je bilo samo na neko vrijeme, a sad je kao "zauvijek"..
Namjerno sam i temu otvorio jer o tome covjeku treba nesto i vise reci !

HeatoN ACE on ECO vs 4 K :

http://uk.youtube.com/watch?v=-OLdh-d1IMo

HeatoN ONE AND ONLY :

http://uk.youtube.com/watch?v=YCSox1QMW68

HeatoN ONE AND ONLY 2 :

video.google.com kucajte HeatoN i nace vam odma , nisam satvaljao link jer je predugacak , pa kvari izgled foruma

Zadnji edit: 14.08.07 u 15:01:45

Post dobio aplauz od b0k1

Jao fighter ajde malo placi heaton se povlacii

Sta je nip osovojio na cs 1.6 mislim sa heatonom i ovim novim igracima jedan potti je shvatio na vrijeme da je njegova karijera CS'a prosla 1,5 ( ne 1,6 )

Heaton je igrao samo zato sto je imao vremena ( u nekim pogledima ) a sada da je htjeo da hara scenom kao nekad ... nece moci

uvjek dodze neko novi, neka nova generacija, neki novi skilleri, neki novi kriminalci i tako se smjenjuju generacije ...
yassawOw~ je napisao/la:

Sta je nip osovojio na cs 1.6 mislim sa heatonom i ovim novim igracima jedan potti je shvatio na vrijeme da je njegova karijera CS'a prosla 1,5 ( ne 1,6 )

Heaton je igrao samo zato sto je imao vremena ( u nekim pogledima ) a sada da je htjeo da hara scenom kao nekad ... nece moci

uvjek dodze neko novi, neka nova generacija, neki novi skilleri, neki novi kriminalci i tako se smjenjuju generacije ...

Necu da se svadjam ali ramisli malo nego sto tako nesto napises !

HeatoN sa ovom ekipom i nije nesto znacajno ucinio , ali je zato on covjek koji je jednostavno digao CS na veci nivo , najvise je ucinio za njega.

Jednostavno njegova igrili i njegovi fragovi su privlacili ljude da igraju istu igru.

ACE protiv 4K je proglasen za najbolji ikad !

Osvojio je sve sto moglo osvojiti kako u NIP-u , kako u SK-a ! Bukvalno sve !

A to sad sto je igrao lose u posljednje vrijeme to odma znaci da je los ! omg

Nego on je od 2000-2005 sve zivo osvojio i zasuluzio je da bude u HALL OF FAME !
yassawOw~ je napisao/la:

ma najaci lik sestermi poklopi vas swe

Zadnji edit: 14.08.07 u 15:22:50

oni su se povlacili 100 puta....njima je cs u krvi , jer ne znaju nis pametnije raditi,tako da mislim da ce on jos igrati.....
marconi je napisao/la:
Popravio je ekipu sad ...

StA ti pricas popravio :S

Jest da je u zadnje vrijeme malo losije igrao ali i tada po meni bio najbolji sta dalje pricati :S

Krivo mi jest sto ide ali kao sto je neko rekao prije mene da ce se vratiti i ja to mislim svi su oni odustajali pa za mjesec dana se ponovo vracali i tako po 5-6 puta
nE._n0th1nG_ je napisao/la:
oni su se povlacili 100 puta....njima je cs u krvi , jer ne znaju nis pametnije raditi,tako da mislim da ce on jos igrati.....

Bravo,njegov zivot je samo bulji u ekran,kvari vid i zivi u svijtu iluzija.Upravu si za ovo,ali eto,ako se povlaci sta ces,nek mu je sretno dalje sa zivotim to mu samo mogu pozeljeti.
jbg steta

btw. dolaze neki novi klinci
@ nE._n0th1nG_ : Ako se potti povukao moze se povuci i heaton.
@ marconi : Upravu si.
@ Solid_snake : on jes zivio u svijetu iluzija al je on opet zaradjivao pare a mi cemo muski spolni organ zaradit igranjem u bih.

Jbg on je shvatio da je njegovo vrijeme proslo jednostavno vise nema zelje za igrom nema inspiracije cs mu vise nije zanimljiv. Pojavili su se igraci koji bolje razmisljaju u igri, imaju bolji skill i hoce da igraju hoce da se dokazu...

NIKO NE ZIVI OD STARE SLAVE
F16HT3R1337 je napisao/la:
Necu da se svadjam ali ramisli malo nego sto tako nesto napises !

HeatoN sa ovom ekipom i nije nesto znacajno ucinio , ali je zato on covjek koji je jednostavno digao CS na veci nivo , najvise je ucinio za njega.

Jednostavno njegova igrili i njegovi fragovi su privlacili ljude da igraju istu igru.

ACE protiv 4K je proglasen za najbolji ikad !

Osvojio je sve sto moglo osvojiti kako u NIP-u , kako u SK-a ! Bukvalno sve !

A to sad sto je igrao lose u posljednje vrijeme to odma znaci da je los ! omg

Nego on je od 2000-2005 sve zivo osvojio i zasuluzio je da bude u HALL OF FAME !

Get life dude.
pa... svemu dodje kraj...
njegovom skillu nemamo sta prigovoriti, ali nista ne traje vjecno..
istina da je jedan od najvecih igraca CS-a ikad.
istina je i to da je doprijenjeo da ova igra postane jos popularnija.
ali istina je i da je zakrzljao u zadnje vrijeme,i da se vidjelo da mu je vrijeme da se povuce.
novi,mladji i bolji igraci dolaze,konkurencija raste,jedna generacija quita,druga dolazi.tako je u svim djelovima zivota,pa i virtuelnim.mislim da mu je pravi potez bio da se povuce,jer je vrijeme da nesto drugo,nesto bolje napravi od svog zivota.ima drugih koji jedva cekaju da ga naslijede

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.