Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2016 - PS4 i PC utisci

179 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.10.2015. u 18:56

Posle 20-ak odigranih utakmica na PS4 a na PC-u 30-ak.Ovako razlika je zaista u svemu grafika,detalji,tribine,navijaci same teksture i modeli igraca velika razlika bas se vidi da next-generacija na PS4,dok je PC verzija uradjeno kao Xbox360 samo malo boljim bojama i ljepsom grafikom.Nazalost prevario sam se za SweetFx mislio sam da je na PS4 i PC razlika samo u graficki ali nije,SweetFX i ostali patchevi mogu da ublaze i donekle poprave igru sto se tice PC-a.Sto se tice gameplay-a i tu je drasticna razlika,mnogo bolje uradjeno za PS4,glvana razlika je animacija imate mnogo lijepih animacija dok je na PC verziji to sve nekako isjeckano kao da su igraci krampe i ukoceni zaista se vidi razlika tako i u vecem broju animacija.Golmani na svim verzijama izgledaju ko bogalji,na PS4 se primjeti razlika pogtovo u animacijama golmana.Kretanja igraca na PS4 mnogo je bolje u fluidnije,bukvalno mozes da udjes u duel sa protivnickim igracem,da pokusas da ga prodiblas on ce se gurati,pokusati saviti i provuci negde loptu najvise se primjeti na igracima sa dobrom tehnikom.Figure igraca na PS4 izgledaju mnogo zive i osjeti se ID igraca.Sudije su problem na svim verzijama

Stvarno prelijep je osjecaj igrati PES 2016 na PS4 i zaista se primjeti da su graci na PC su mnogo zakinuti.

Eto to bi bio neki moj utisak,dobro bilo ko ima PS4 i koji je probao igru na PC verziji da napise neki utisak
PC ipak nije napravljen za igranje igara i normalno da se ne moze porediti sa necim sto je napravljeno striktno za igranje igara tj. igracom konzolom. Ja trenutno, odnosno nedavno sam uzeo sebi ps3 i svaka igra je bolje uradjena u odnosu na PC , svakako sam imao problema sa kontrolama dok sam se navikao na dzojstik ali sve u svemu navijam za PS
Demonijak je napisao/la:
PC ipak nije napravljen za igranje igara i normalno da se ne moze porediti sa necim sto je napravljeno striktno za igranje igara tj. igracom konzolom. Ja trenutno, odnosno nedavno sam uzeo sebi ps3 i svaka igra je bolje uradjena u odnosu na PC , svakako sam imao problema sa kontrolama dok sam se navikao na dzojstik ali sve u svemu navijam za PS
PES 2016 je najlosije uradjen za PS3 i xbox360  

Zasto nisi skupio pare i uzeo PS4 ?
soul_eclipse je napisao/la:
PES 2016 je najlosije uradjen za PS3 i xbox360  

Zasto nisi skupio pare i uzeo PS4 ?
govorim inace za igrice, pes 16 jos nisam ni igrao 

Skupi ku*ac, ko da je meni 15 pa da odvajam od uzine XD

Uzeo bih ja ps4 da nisam morao TV da kupujem, ali posto sam i TV kupovao morao sam se uklopiti u budzet, a inace ne igram mnogo nego eto za zime se opremio da s rajom sutam pes-a ... inace sat-dva GTA V i zasitim se 
Demonijak je napisao/la:
govorim inace za igrice, pes 16 jos nisam ni igrao 

Skupi ku*ac, ko da je meni 15 pa da odvajam od uzine XD

Uzeo bih ja ps4 da nisam morao TV da kupujem, ali posto sam i TV kupovao morao sam se uklopiti u budzet, a inace ne igram mnogo nego eto za zime se opremio da s rajom sutam pes-a ... inace sat-dva GTA V i zasitim se 
Ja sam kontao sledece kodine uzeti konzolu dvoumim se izmedju PS4 i XboxOne 
Ps4 buraz, xbox je meni tuta za ps4 
PS4 hladno i svaka cast na trudu

Post dobio aplauz od soul_eclipse

Ti uzmes Xbox1 i budes glavni baja u raji,nek se prica o tebi,oj budala kupio X1,dodu ga stavri 2x skuplje neg za PS4      

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.