Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Diskusija - PES 2016

111 pregleda · 3 odgovora · otvorena 16.01.2016. u 17:08

Pozdrav ljudi 

Pokrenuo sam novu diskusiju ovaj put o PES 2016.Interesuje me koliko ljudi na gamersu igraju PES 2016 i koji mod igrate i sta najvise igrate u PES 2016.

Bilo bi dobro da ako neko igra npr Master League otvori temu o svojoj karijeri ili o klubu kojem vodi,evo jedan primjer kako covjek pise o svojoj karijer tj Master League :

Ja bi dao svoje misljene ali ne igram PES 2016,ponekad sa bratom 1 vs 1 posto on ne voli fifu 16 

NAPOMENA : Ako cete glasati koji mod najvise igrate red bi bio da napisite i post 
Igram PES, koji me poprilicno nervira dok ne izadje crack za FIFA-u.

Master Ligu sam poceo sa Chelseaem, igram na Super Star levelu i osvojio sam s njima Englesku ligu i FA Cup. Onda sam, promjene radi otisao u Barcelonu i osvojio isto ligu i kup i izgubio u finalu Lige Prvaka od PSG-a. 

Post dobio aplauz od soul_eclipse

exampLe je napisao/la:

Master Ligu sam poceo sa Chelseaem, igram na Super Star levelu i osvojio sam s njima Englesku ligu i FA Cup. Onda sam, promjene radi otisao u Barcelonu i osvojio isto ligu i kup i izgubio u finalu Lige Prvaka od PSG-a. 
Crack kako kazu trebao bi u febrauru ili mart ne mogu da probiju Denuvo zastitu j**** skroz.Kupi FIFA 16 sad je jeftinija dosta.

Sto se tice tvoje master lige veoma je zanimljiva 
exampLe je napisao/la:

Master Ligu sam poceo sa Chelseaem, igram na Super Star levelu i osvojio sam s njima Englesku ligu i FA Cup. Onda sam, promjene radi otisao u Barcelonu i osvojio isto ligu i kup i izgubio u finalu Lige Prvaka od PSG-a. :D
Ja ne mogu da uđem u pes samo mi se pojavi konami I prozor se spusti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.