Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najjeftiniji internet u Sarajevu

363 pregleda · 21 odgovor · otvorena 28.08.2015. u 09:56

Dakle treba mi najjeftiniji neograniceni paket, da ne nudi neko neke studentske pakete?
Pogledaj na starnici bh-telecoma,
ali moja preporuka bi ti bila ova http://www.t3t.ba/ nisu uopste skupi, a brzina interneta je prihvatljiva. Jedina mana je to sto nemas pristup njihvom internetu nigdje van Sarajeva.
xaylPRO je napisao/la:
Pogledaj na starnici bh-telecoma,
ali moja preporuka bi ti bila ova http://www.t3t.ba/ nisu uopste skupi, a brzina interneta je prihvatljiva. Jedina mana je to sto nemas pristup njihvom internetu nigdje van Sarajeva.
Na mobilnom sporom internetu sam pa ne mogu surfati, t3 stick internet mi je imao drug i kada bi gledo yt ili nesto svako malo bi presto raditi i moro bi ga iskljuciti-ukljuciti. Bhtelecom iz iskustva mislim da nema ispod 20km neogranicen mada ne znam mozda ima, a vidio sam u m&h/hs company 15km ali ne znam kakva su iskustva sa tom kompanijom, koliko je pouzdan.
Tyrion je napisao/la:
Na mobilnom sporom internetu sam pa ne mogu surfati, t3 stick internet mi je imao drug i kada bi gledo yt ili nesto svako malo bi presto raditi i moro bi ga iskljuciti-ukljuciti. Bhtelecom iz iskustva mislim da nema ispod 20km neogranicen mada ne znam mozda ima, a vidio sam u m&h/hs company 15km ali ne znam kakva su iskustva sa tom kompanijom, koliko je pouzdan.
Ne znam za taj m&h/hs company, ali za t3 stick istina je da se zna desiti da se iskljuci ali nije to uopste ni tako cesto. Najcesce se to desava kad ga bas forsiras, naprimjer ako skidas neki veliki torrent ili sta ja vec znam. Ali ga samo iskljucis i ponovo ukljucis i mozes ga nastaviti normalno koristiti.
Tyrion je napisao/la:
HS ti je odlicna kompanija i ima odlicne brzine interneta za 15KM, a imas Telemach koji je jos bolji ali mu je najjeftiniji paket 22KM
Haswell je napisao/la:
HS ti je odlicna kompanija i ima odlicne brzine interneta za 15KM, a imas Telemach koji je jos bolji ali mu je najjeftiniji paket 22KM
Mene zanima koliko košta priključak i kako imati wireless, jel se to naknadno plati  
Moja preporuka HS, imam ga vec godinama i u tih 6-7 godina nije mi konekcija ni 5x pala.

Najjeftiniji paket je 15km, ovaj moj je 25km

Black_MaiL je napisao/la:
Mene zanima koliko košta priključak i kako imati wireless, jel se to naknadno plati  
Prikljucak ti je dzaba, dobijes modem od njih ali moras potpisati da ces biti pretplatnik 2 godine a router za wifi moras ti kupiti a on je 20KM imas Tenda N3 najjeftniji sto postoji nov..
zna li ko hocel telemach biti dostupan u opcini novo sarajevo, sta im je fazon vise..
http://www.lol.ba (Logosoft) imas razne pakete,a usluga vrhunska
fruct1s je napisao/la:
Moja preporuka HS, imam ga vec godinama i u tih 6-7 godina nije mi konekcija ni 5x pala.

Najjeftiniji paket je 15km, ovaj moj je 25km

Kako vas winam BH Telekomom, 20KM plaćam ovaj pećinski internet  .

E: Evo ponovljeno da se popravim malo ...

ZLAXON je napisao/la:

Koji je ovo paket ? 
wxn je napisao/la:
Koji je ovo paket ? 
od 30 ja mislim 
ZLAXON je napisao/la:
od 30 ja mislim 

Kako 20 uploada jbt 
rusijabajomoj je napisao/la:

Kako vas winam BH Telekomom, 20KM plaćam ovaj pećinski internet  .

E: Evo ponovljeno da se popravim malo ...

ovo je strašno,do ima nekoliko imali smo 5+
sad jedva 3 naguram
INS7 je napisao/la:
ovo je strašno,do ima nekoliko imali smo 5+
sad jedva 3 naguram
Definitivno znak da trebam bataliti BH Telekom i preći na drugi ISP. Momak plaća 25km paket ima 6 puta veći download a o uploadu da ne pričam   .
rusijabajomoj je napisao/la:
Definitivno znak da trebam bataliti BH Telekom i preći na drugi ISP. Momak plaća 25km paket ima 6 puta veći download a o uploadu da ne pričam   .
a realno,plaća 5km više,što bi ovi u telekomi 45km naplatili.
I ja bih ga odmah promjenio da mi nije telefon,mojatv sve na njima majku im garibsku...
Ma HS onaj prvi paket zaduzis i to ide.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.