Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Live TV toolbar

1.016 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.08.2007. u 02:33

Evo surfajuci naletim da extra stvar, naime o cemu se radi, live tv toolbar, preko 1700 kanala, 1500 radio kanala, filmovi, cak i uzivo kamere iz pojedinih drzava.
Sve je besplatno, samo install toolbar i gledas sta zelis.
Neznam meni se pravo svidjelo, jer je sve na jednom mjestu, i ima dosta zanimljivih stvari koji ranije nisam vidio.
Ukucavao sam na pretrazivacu live tv, nemam nista, shodno tome mislim da ovakva tema nije bila.
Probajte pa prokomentarisite.
http://www.tv-toolbar.com
               vlx. je napisao/la:
moze se gledati tv ili sta? jel imaju nasi kanali

Gledati tv, imaju HTV1 i jos jedan hrvatski ali nemoju bosanski kanali. Dobra stvar su ovi filmovi, vecinom su stari ali ima i novih. Rekao sam fino install pa komentar.

*evo ja upravo gledam petak 13 neki dio nije losa zajebancija...
               coDe je napisao/la:
Gledati tv, imaju HTV1 i jos jedan hrvatski ali nemoju bosanski kanali. Dobra stvar su ovi filmovi, vecinom su stari ali ima i novih. Rekao sam fino install pa komentar.

*evo ja upravo gledam petak 13 neki dio nije losa zajebancija...

evo ja sam skino i instaliro i nemogu nista gledat..nijedan film..a ni muziku slusat
ma mozes ti gledat nije ti adsl vec neki flat a mi mozemo samo vidit kakav je toolbar
ipak korisnastvar mada ja gledam tv preko winampa ima kanala milion
               st0k3 je napisao/la:
evo ja sam skino i instaliro i nemogu nista gledat..nijedan film..a ni muziku slusat

Nisam ni ja mogao, ali imas ovaj DivX Web Player

Play DivX videos in your browser

http://www.divx.com/divx/windows/webplayer/

Onda ce ti mislim moci.
opjjj prejaka stvar gledaj Lord of ring : The two tower i radio HIP-HOP 1 USA 97.8 FM :
               vlx. je napisao/la:
ma ne cekas da skine nego gledas isto ko i youtube znaci pokrenes i ono dere al youtube mozes pauzirati ja mislim da ovo ne moze nego je obelezen kvalitet na primer za konekciju imas 64k za najslabiju i tamo je kvalitet uzas a moze i 128 k za bolje i sve tako al svejedno skidace ti mb ako si na limitu nemoj pokusavati....

Da bas to, nemorate uopste cekati da se sve skine, nego kako ide film tako i gledas, jer ide prije download nego slika koju ti gledas. Jest da je mana da kida konekciju, ali posto je kod mene beskonacan protok nemam problema s tim....
Jel' se moze ovo instalirati u operu, a ne samo u IE?
               mayer_ je napisao/la:
hm...onda ja sa owim wirellessom ne mogu nista pogledat sjecka mi sliku svakih 10 sec i i svaki 10 sec pise mi Buffering :\'( to je do konekcije ??

jojs nesto skino sam onaj DIVIX sto postavio link..i filmove sam mogu gledat al kao sto kazem sjecka i zastajkuje svakih 10 sec...

eh sad ja vas pitam da li mozete slusat MUZIKU??

ima neka lista RADIO stanica "country.hiphop,top 40 all ja to nista ne mogu da slusam....ono ima ADD station pa jel ko od vas kakvu stanicu dodao pa ta mi nappise ovdje koji mogu slusat eto tolko help PLS

Neznam, koja ti je brzina prenosa sa wirel. kod mene je malo stopalo ispoceta ali je sada ok.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.