Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Organizacija turnira?

680 pregleda · 19 odgovora · otvorena 18.08.2007. u 17:20

E vako imam dobre šanse da organizujem turnir u " CS 1.6".
E sad imam dva problema :

Jedan je organizacija : hocel mi gazdarica odobrit ?, a ja cu to pokusat sredit.
Drugi je : šta, kako, organizacija ,pravila, bla bla?

Glavno pitanje kad bi ja organizovao turnir kolko bi bilo ekipa? ? ?
Konfiguracije racunar mrsko mi pisat: 3.0 intel,512rama,grafa 256 fx5500...bla bla

Glavno pitanje kad bi ja organizovao turnir kolko bi bilo ekipa? ? ?

GRAD ŽEPČE
Imas ti puno veci problem - zove se zarez.
=)
Ajde nece te niko razumit, prepravi to..

Post dobio šamar od LizzarD

zasto ali zasto svaki klub ima faking pregrade izmedu monitora i one gluposti na izvlacenje za tastature , dvije najvece gluposti , narucite custom stolove ko stasnet , najgotivnije u stasnetu igrati.
a royal da li smo mi duzni da znamo odakle je ko ? ili da ti znas odakle sam ja ?

Ako momak vec hoce da pravi turnir onda nek napise kako treba sa cim raspolaze i sta bi volio da bude pa ce vec neko iskusniji da se javi.
               Daesthanas je napisao/la:
zasto ali zasto svaki klub ima faking pregrade izmedu monitora i one gluposti na izvlacenje za tastature , dvije najvece gluposti , narucite custom stolove ko stasnet , najgotivnije u stasnetu igrati.

aha yest i meni si ne svidja bas je glupo
ako *** da kad zavrsim skolu fakultet ako *** da i igraona
raj na zemlji

Da i mene to nervira pravo, ne znas gdje bi ruke stavio, il gore il dole

Mislim konfiguracija racunara nije nimalo losha, fps 100 normala

Samo ti stolovi malo zezaju stvar i sto su odvojeni ona 3 od 2 u jednom redu..

Daes pls shamar
Pregrade su ocito da se ne bi smekalo. Jeste da je turnir, ali kad nije, to se smeka brate dragi nenormalno. Za izvlacenje si potpuno u pravu, ono je kixao ko je napravio. Ma to su radni stolovi, ne gamerski.
nikad nemozes znati koliko ce tocno ekipa biti,,,danas dolazi jedna ekipa it sarajeva ,2 iz mostara u jedna iz banjaluke...ako to spojis sa 5 ili 6 lokalni ekipa onda ti se broj standarndno vrti oko cenera...a to za pravila i to :

imas opciju trazi tamo ti sve pise fino...
               AmphetamiNe je napisao/la:
Ko je ova kraljica s krunom na prvoj slici ?

wtf

Nekaki zajko , nemozes se okrenut u stasnetu .

Nekontam zasto svima smetaju pregrade kad to je sve isto , samo se izmaknes i vidis sve .

hvala
Raji se nece svidjeti pregrade .... to je najveca izmisljena glupost .... takvi ic - ovi nisu za turnira po mom misljenju !
               bok1 je napisao/la:
Nekaki zajko , nemozes se okrenut u stasnetu .

Nekontam zasto svima smetaju pregrade kad to je sve isto , samo se izmaknes i vidis sve .

hvala

Jes al dok ti pogledas lijevo desno dok se izmices i ostale gluposti uradis mogu te ubit 10 puta. U Stasnetu na 3-4 racunara stane citav qck heavy a ostalim nimalo ne smeta toliko o tome da se ne mozes okrenut.
               ll0rdAW4mi0 je napisao/la:
Jes al dok ti pogledas lijevo desno dok se izmices i ostale gluposti uradis mogu te ubit 10 puta. U Stasnetu na 3-4 racunara stane citav qck heavy a ostalim nimalo ne smeta toliko o tome da se ne mozes okrenut.

jel se mozes okrenut ? tastatura i pogloda do podloge .

Kakav stasnet ? lol .. nebudite smjesni , hvala .
Ja cu dovest ekipu iz Maglaja ako organizujes, nama je blizu )
Javi se na msn budel sta...

Ekipa poznata sa public:
Schlachter~
amar_majstor
dIGowOw~
Bamboocha
n4m3

bok1 je napisao/la:
jel se mozes okrenut ? tastatura i pogloda do podloge .

Kakav stasnet ? lol .. nebudite smjesni , hvala .

dodji pa ces vidit
               ll0rdAW4mi0 je napisao/la:
dodji pa ces vidit

bio svaki tur moguci koji se igrao , jedino ako je izbijao zidove i uzimao " nove daskice " da stavi ispod racunara .

aj zdrao
               bok1 je napisao/la:
bio svaki tur moguci koji se igrao , jedino ako je izbijao zidove i uzimao " nove daskice " da stavi ispod racunara .

aj zdrao

centralne su sada okacene na zidove. Tada nisu bile .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.