http://www.dota2.com/684/
Pišite šta vam se sviđa šta ne sviđa u novom patchu koji uskoro dolazi.
Ja nisam stigao detaljno citat al što sam do sada vidio:
Svidja mi se nerf snipera jer je smorio u svakom pogledu
Svidja mi se mali buf na dragon knightov ulti jer je pomalo zapostavljen heroj
Nerf jugera takodjer kao i sniper dosadio je heroj stalno se pika
Ne svidja mi se novi spell na naixu s aganimom, mozda ce biti koristan al ne bi zauzimao slot na tom heroju za aganim
Ne znam da li je potreban bio buff na slardaru ionako je jak heroj vec sad ali nije veliki buff pa mi je uredu to
Moze biti koristan tinkerov laser s aganimom al u isto vrijeme mi se i ne svidja al poslje nerfa masina mozda i nije lose vidjet cemo
Zanimljiv novi skill na tuskaru
Vidjet cemo kako ce biti korisni ovi novi itemi i da li ce biti uopste par njih kosta preko 5k golda
Dobra promjena za wardove da se ne koriste 2 slota za observed i sentrye
Bkb se moze prodat a kupovina novog ne refresha sekunde nije da mi se svidja bolje je bilo kad se mogao frisak kupiti
Uglavnom bi to bilo to
poz
Pišite šta vam se sviđa šta ne sviđa u novom patchu koji uskoro dolazi.
Ja nisam stigao detaljno citat al što sam do sada vidio:
Svidja mi se nerf snipera jer je smorio u svakom pogledu
Svidja mi se mali buf na dragon knightov ulti jer je pomalo zapostavljen heroj
Nerf jugera takodjer kao i sniper dosadio je heroj stalno se pika
Ne svidja mi se novi spell na naixu s aganimom, mozda ce biti koristan al ne bi zauzimao slot na tom heroju za aganim
Ne znam da li je potreban bio buff na slardaru ionako je jak heroj vec sad ali nije veliki buff pa mi je uredu to
Moze biti koristan tinkerov laser s aganimom al u isto vrijeme mi se i ne svidja al poslje nerfa masina mozda i nije lose vidjet cemo
Zanimljiv novi skill na tuskaru
Vidjet cemo kako ce biti korisni ovi novi itemi i da li ce biti uopste par njih kosta preko 5k golda
Dobra promjena za wardove da se ne koriste 2 slota za observed i sentrye
Bkb se moze prodat a kupovina novog ne refresha sekunde nije da mi se svidja bolje je bilo kad se mogao frisak kupiti
Uglavnom bi to bilo to
poz
treba ga za nijansu ojacat
))