Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Konkurs - Global + Moderator

1.937 pregleda · 60 odgovora · otvorena 08.04.2015. u 20:15

Na ovoj temi mozete dati svoj glas za global-moderatora ili eventualno za moderatorsku poziciju.

Posto ce vecini trenutnih moderatora statusi biti ukinuti krajem sedmice( zbog neaktivnosti i svega ostalog )

Uz dogovor mene i koordinatora portala , dosli smo na ideju da trebamo pruziti priliku nekim osobama koje "zasluzuju poziciju u nasoj administraciji"

Naravno i vase prijave ce biti uzete u razmatranje.

Zahvaljujem, ispred Administracije.
Global Moderator - ladyx_509, Jako aktivna, razumna, zeli da saslusa problem.

Moderator - Gaming Movies - RAVEN3
Dovoljno je poslati ovaj link http://gamers.ba/forum/32/220664/cs-go-10four-frag-movie/.

Moderator - Minecraft - Asylah, iDentity.
Mozda na cak i na portalu jedan od najvecih poznavaoca minecrafta kao igre, jako puno tutova za mc, plauza u tom pod forumu, aktivan sam, etc. (ovo pod poznavaoce brojim samo aktivne  )

Moderator - CS - phorN, VecaCHC
Prati scenu, vjerujem da bi kladionice dizao, da se malo ozivi.

To su bile neke moje preporuke
Mislim da treba dati RAVEN3 moderatora u Gaming Movies sekciji.
ja se dobrovoljno javljam na dužnost da podignemo ovaj portal i forum na noge zajedničkim snagama, za novitete na portalu, svježe vijesti, kvalitetne teme i hibberta under!
Napravi za nas kladioničare poseban dio da možemo 'sovat do mile volje...
javljam se za csgo jer iz prilozenog vidim da niko nista ne prati ne objavljuju se teme za turnire itd
Ja se javljam za CSGO sekciju, jer je po meni ovo vec odavno umrlo, nema tema niti sta sto bi "privuklo" ljude da citaju/gledaju/diskutuju, nadam se da bi koliko toliko ozivio ovaj dio foruma, praveci giveawayove csgo skinova, dizanjem zanimljivih tema i td .. :)
Javljam se ja za hardware/ software sekciju

Poz.
Aktivan, sam i postujem pravila, mnogo sam u diskusiji sto se tice racunara, zanima me a i dosta znam oko toga pozz
Evo da vama vaš Vasa kaže par stvari, nemam šta radit, doduše imam al mi se neda, pa ću ovdje malo preseravati.

Dakle, ovaj 'forum' kao i ovaj 'portal' su to trenutno samo formalno. Ovdje nema ni f od foruma, a ni p od portala, a ono što fali su ozbiljni i stariji članovi, te aktivnija administracija koja neće biti neaktivna po 8 mjeseci. Al stvarno, na koju su foru Wertu, dea i rećemo torq dobili pozicije? Je**š staru slavu, od tog niko nije imao koristi, pa neće ni Gamers. I Wertu i dea i torq su prva liga kao ljudi, i ako je netko zaslužio pozicije to su oni, ali prije 5 godina. Mislite da ti momci i ova cura nemaju pametnijeg posla od naglabanja sa "oj ne radi mi cs šta da radim odoh postavit temu na gamers" pa se registrira pa se počne pravit pametan i glumit smrdljivog balavog trolla. Tu dolazimo do pitanja zašto se ne daje prilika novijim članovima?

Ali, tu dolazimo i do onog da ni noviji članovi ne žele posvetiti dio života gamersu, kao što smo mi prije radili. Jebiga ne krivim ih kad je stanje na prijelazu umrlo prije 2 godine i umrlo prije 5 godina, a koliko glavešine boli tuki za gamers dokazuje stavljanje reklame za alovijesti.ba, hahahahha, pa jel vas stid? Sajt sa ovakvom tradicijom ukaljati...

Prijatelji savjet administraciji : aktivirajte se ako mislite podići kvalitetu sajta, otvarajte teme i pružajte aktivnim memberima ono što zaslužuju - nagrade. Mislite da će neko otvoriti kvalitetnu temu nakon što u zanimljivim vidi "Valderama - Flaster"? hahahah, alo režija.
Ukoliko dođe do promjena u FA podforumu što se tiče moderetatora prijavio bih se za novog moderatora.
Primaju li se kandidature jos  

Post dobio aplauz od b0k1

FA / Coffe sa Ernom haha    

inače duži period rada u psu , što možete vidjeti po mojim ''aplauzima'' i ''pomogao'' , inače zreo matori bre
Za Globala, Soul Eclipse. Što se tiče moderatora, ja bih volio da apliciram za moda CS:GO podforuma eventualno Software/Mreže. Da ne dužim, ovo su ionako formalne prijave.

Naravno, RAVEN3 (kako već) zaslužuje moda u Gaming Movies pdfu a po meni, jedini kome se treba ostaviti (uzeti u razmatranje da se ne oduzme) mod je wrathfull, koji je, koliko-toliko bolji od ostalih...

Mrš iz kadra!
Soul Eclipse. ,mislim da je zasluzio globala.

EDIT: Ne da mislim,nego znam  
Eto ako ste tolko u govnima preuzecu portal nije probem  

Asylahu treba pruziti sansu sa MC,za Maria nisam siguran.

Edit:Ne da nisam siguran nego ne 
icco22 - Vratit moderatora na Browser Igre
A sebe bih predložio za moderatora na Grand Theft Auto, jer od malena igram, i nastavit ću igrat GTA igre kakve god da budu izlazile haha, dosta sam aktivan u zadnje vrijeme, znam oko moderatorskih poslova, i jednostavno, ostao bih aktivan i dobro ga vodio. Mislio sam se prijaviti i da IF vodim, ali neka, to trebam zaslužiti..
Ja sam javljam samo da pozdravim mrsavu pi**u!

Post dobio aplauz od b0k1

RAVEN3 gaming movies mod.
dekizh cs:go sekcija
icco browser igre sekcija
soul eclipe global
<------------------LavShinoda !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.