Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kompjuter zaledi

59 pregleda · 3 odgovora · otvorena 15.03.2015. u 15:13

Eo ovako,

Stalno mi se desava da nakon 20 minuta (od prilike) rada, kompjuter zaledi na sec i opet sve normala. To me jako nervira pa ako neko moze pomoci da nadjemo do cega je i da uklonimo problem. Unaprijed hvala
Skeniraj antivirusom i inače 'očisti' računar od programa/datoteka koji ti nisu potrebni.
Provjeri temperature pa ako su visoke onda i fizički očisti računar od prašine, zamjeni termalnu pastu itd.

Dobro je znati da OS koliko god bio stabilan i dugotrajan nakon određenog vremena zbog različitih razloga zna da smanji performanse ili jasnije rečeno 'zabaguje', pa je reinstalacija OS-a preporučljiva s vremena na vrijeme  

Post dobio aplauz od Elysium

Ista mi se stvar desavala. Osim toga meni se desavalo da svaka 2 dana dobijem BSOD. Fizicko čišćenje, zamjena termalne paste na CPU i GPU te reinstalacija sistema su mi pomogle. Pretpostavljam da ce i tebi.

Post dobio aplauz od Elysium

Fake_Spy je napisao/la:
Ista mi se stvar desavala. Osim toga meni se desavalo da svaka 2 dana dobijem BSOD. Fizicko čišćenje, zamjena termalne paste na CPU i GPU te reinstalacija sistema su mi pomogle. Pretpostavljam da ce i tebi.
Hvala, probat cu to :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.