Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Monitor info

44 pregleda · 2 odgovora · otvorena 15.03.2015. u 14:05

Ljudovi treba mi nešto pomoći neko ko se razumije više od mene.
Imam monitor Philips 191V koji je priključen na komp trenutno, ali zbog preseljenja u manji stan, neću imati odvojeno sobu za office, nego sve treba biti u dnevnoj sobi. Da li može da se priključi ovaj monitor da bude TV na neki način? Ako ne može, dajte mi preporuku koji može da glumi i TV i monitor, može i polovna roba ali da radi naravno.
Ostatak konfiguracije:

Imam Telemach trio paket, znači treba mi signal od kablovske televizije na njemu.
Ili kupi TV karticu za računar, ili koristi tivi.ba nema nešto posebno kanala oko 15stak, ali je sasvim dovoljno za početak. Najbolja alternativa ti je TV kartica, ali su one malo poskupe, skuplja kartica, bolji signal, lošija kartica od nekih 15stak KM, loš signal skroz.
Elysium je napisao/la:
Ili kupi TV karticu za računar, ili koristi tivi.ba nema nešto posebno kanala oko 15stak, ali je sasvim dovoljno za početak. Najbolja alternativa ti je TV kartica, ali su one malo poskupe, skuplja kartica, bolji signal, lošija kartica od nekih 15stak KM, loš signal skroz.
Šta mi preporučuješ u radnjama po Sarajevu od kartica?
I mogu li one sa ovim signalom da se dogovore od telemaha? Kako to sve funkcioniše, u šta se uvrti i kako se prebacuje sa PC signala na TV?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.