Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nece da boota sa dvd

57 pregleda · 3 odgovora · otvorena 05.02.2015. u 21:41

Pomoc ljudi.
Laptop Acer Aspire 7000

Sprzio sam na dvd windows 7. I u biosu sam namjestio da mi bootuje sa cd rom.a,i kad se racunar restartje dode do onoga kad treba da izbaci pres any key to boot from cd or dvd ali ga ne izbaci i nastavi normalno da boota sa hdd tj pojavljuje se ono "Starting Windows"
Kada se racunar pali ja pritisnem f12 i izbaci mi odakle zelim da bootam i ja odaberem cd rom. Medutim tad mi izbaci ono "press any key to continue" ali kad ga pritisnem nista se ne desava samo ona crtica miga.

:( :( :( :( :( :( :(
Meni se isto to desilo, prije nepuna 24h, samo je kod mene problem bio, nije htio da očita sa divi iksa, znači, dok je kod ostalih isti taj cd mog'o da radi. Tek kad sam ubacio DVD - proradilo.. XP jje u pitanju..

Sad' ne znam da li je moguće da prebaciš to na divi iks, kontam da je "mali" za toliki program..
Ili da odradiš preko USB-a to..
iNTIMA je napisao/la:
Meni se isto to desilo, prije nepuna 24h, samo je kod mene problem bio, nije htio da očita sa divi iksa, znači, dok je kod ostalih isti taj cd mog'o da radi. Tek kad sam ubacio DVD - proradilo.. XP jje u pitanju..

Sad' ne znam da li je moguće da prebaciš to na divi iks, kontam da je "mali" za toliki program..
Ili da odradiš preko USB-a to..
Prije 5 min je zavrsila instalacija windows xp.a. I taj cd mi je ucitalo dok i dalje nece da ucita dvd od win 7. A tebi hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.