Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc hitno

62 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.11.2015. u 22:06

Evo ovako ljudi instalirao sam pre sistem zato sto mi stari pao windows 7 32bita i sad kad ocu npr amd drivere da instaliram otvorim ja aplikaciju kliknem download posle ovo iskace

16BIT MS-DOS Subsystem

The NTVDM CPU has encountered and illegal instrucion.
CS:Odce IP:024e OP:63 61 6C 65 3d Choose "Close to terminate the application.
To mi se pre nije desavalo nes sta je ovo moze mi neko pomoci.. i tako i za druge neke aplikacije
Start
Kucaj "msconfig" i udari enter
Ideš u General tab, posle toga klikni Selective Startup
Ispod Selective Startup klikni da očistiš Load Startup Iteme
Zatim idi na Services tab, klikni da označiš Hide All Microsoft Services i na kraju Disable All.
Klikni OK i to bi trebalo biti to.

Evo ti i link gdje sam našao ove upute, većina ih je riješilo problem na ovaj način.
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/the-ntvdm-cpu-has-encountered-an-illegal/8c747c8a-4b42-4dd1-923a-de32ede64584?auth=1
zoodark je napisao/la:
Start
Kucaj "msconfig" i udari enter
Ideš u General tab, posle toga klikni Selective Startup
Ispod Selective Startup klikni da očistiš Load Startup Iteme
Zatim idi na Services tab, klikni da označiš Hide All Microsoft Services i na kraju Disable All.
Klikni OK i to bi trebalo biti to.

Evo ti i link gdje sam našao ove upute, većina ih je riješilo problem na ovaj način.
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/the-ntvdm-cpu-has-encountered-an-illegal/8c747c8a-4b42-4dd1-923a-de32ede64584?auth=1
Hvala na izdvojenom vremenu da potrazis al meni ovo nije pomoglo , inace nez sta je ovo stv..
Možda su ti programi predviđeni za 64-bitne OS.
Uostalom, ko još instalira 32-bitne sisteme ?  
ThePhotoshoper je napisao/la:
Možda su ti programi predviđeni za 64-bitne OS.
Uostalom, ko još instalira 32-bitne sisteme ?  :r
aj nemoj komentarisat molim te znaci , kako predvidjen program amd auto driver detected za 64bite moze to i na 32lepo pise
Copyright123 je napisao/la:
aj nemoj komentarisat molim te znaci , kako predvidjen program amd auto driver detected za 64bite moze to i na 32lepo pise
Rekao sam ti lijepo, da možda nije do toga. Sad što nije jel' moj problem ?
ThePhotoshoper je napisao/la:
Rekao sam ti lijepo, da možda nije do toga. Sad što nije jel' moj problem ?
Pa ne ono pravis me debilom nisam debil da ne znam dal je nesto predvidjeno ili ne za 64bita a to ja 64bitni sistem da instaliram na ovaj comp crknuce.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.