Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G - SAMP] Što dalje?

452 pregleda · 19 odgovora · otvorena 29.01.2015. u 17:22

Zašto otvaram ovu temu? Pa zbog velike nezainteresovanosti članova za SA:MP sever, jer, mislio sam da će vas biti barem 10-20 za SA:MP server kad sam se dogovorio s Enisom oko toga, ali shvatio sam da nitko od vas nije zainteresiran, jer nitko nije reklamirao, čak su se i neki zajebavali sa time. Pa eto, želim da Vas pitam, što dalje? Da li će vas biti zainteresiranih ili ne?
ko od ozbiljnih ljudi igra samp u 2015 ?

Post dobio šamar od b0k1

phorN je napisao/la:
ko od ozbiljnih ljudi igra samp u 2015 ?
Eh da, zaboravio sam reć da će postovi poput ovih biti prijavljeni globalcima, jer sam tražio vaše mišljenje o samp serveru, a nisam vas tražio da se zajebajete.
Tražio si odgovor ja ću ti napisat moje mišljenje. Ne mogu ti napisati da server treba nastaviti dalje kad mislim da ne treba.
Zašto?
Pa zato što pojedinci navale da se otvori server, i kad ljudi otvore server nigdje nikog...
Već nekoliko puta je pokušano sa SAMP serverom ali svaki put padne u vodu...
Realno, mislim da nema više ni smisla pokušavati.
bavrk2 je napisao/la:
Tražio si odgovor ja ću ti napisat moje mišljenje. Ne mogu ti napisati da server treba nastaviti dalje kad mislim da ne treba.
Zašto?
Pa zato što pojedinci navale da se otvori server, i kad ljudi otvore server nigdje nikog...
Već nekoliko puta je pokušano sa SAMP serverom ali svaki put padne u vodu...
Realno, mislim da nema više ni smisla pokušavati.
Shvatam ja to brate, al spreman sam se s jednim likom trudit oko tog servera da uspije brate, makar igrali sa 5 igrača dnevno, da se igra s njima sve dok ne naraste na 50.
kurbla je napisao/la:
Shvatam ja to brate, al spreman sam se s jednim likom trudit oko tog servera da uspije brate, makar igrali sa 5 igrača dnevno, da se igra s njima sve dok ne naraste na 50.
Ja podržavam svaki vid truda, bilo za server, bilo za ovaj forum ali ne shvatam zašto pišu da hoće server ako neće dolaziti na isti ?
Dobra reklama, malo bustova (ne znam kako to funkcioniše na SAMP serverima) ali bez ulaganja nema ništa. I naravno bez dobrog održavanja nema ništa. Ja vjerujem da si spreman i da imaš vremena za to, pa ako je tako, udri naprijed ali ne budi kao ostali hoće server pa kad dobiju... Znaš već kako ide.
Cekaj sve sad ovo, ti kazes da si ti mislio da ce biti 10-20. Ti si mislio. To nije trebalo samo tako, otvaramo server, reklamirajte. Bila je ona tema koji server ocemo... Lijepo je vidjeti trud, ali realno pored BE, LV, CroHerze nema sanse da ovaj server zazivi.
kurbla je napisao/la:
Eh da, zaboravio sam reć da će postovi poput ovih biti prijavljeni globalcima, jer sam tražio vaše mišljenje o samp serveru, a nisam vas tražio da se zajebajete.
pa normalno da cu se zajebavat' cuj samp 2015 godina dodji sebi sviju ti

Post dobio šamar od b0k1

Sumnjam da gba samp može da uspije pored CH, moje iskreno mišljenje, pozz.
SchoolboyQ je napisao/la:
svi MISLE, niko NE ZNA
znam ja, gasi server i radi nesto pametnije 
Šta dalje, ne što dalje?
što dalje neko može od tebe da ode, a kada nekog želiš nešto upitati pitaš ga šta dalje da radim?
Hoćeš da ti kažem zašto ljudi nisu zainteresirani za SAMP Server? Zato jer osoba koja ga je počela obnavljat (u ovom slučaju ti) je počela to raditi neprofesionalno. Ja ne znam šta si ti sa nekim likom planirao, ako si išta planirao sretno sa tim mada ti se na ovom portalu ti ciljevi koje si planirao neće ostvariti zato jer portal nije zainteresiran za SAMP server. I da, način na koji si ti krenuo da obnavljaš SAMP Server je veoma loš način detalje ti neću pričati. Pogledaj kako su prije dizali servere pa pogledaj svoje teme, valjda ćeš me razumjeti.

I da, nadam se da te nisam uvrijedio na neki način sa ovim postom. Ja se još držim činjenice 'Voli svoje, poštuj tuđe', no ne želim da gubiš vrijeme na nekim stvarima koje su već pokušavane na ovom portalu i nikad nisu uspjele.
Ovo je bar 1000 put da se otvara SA:MP server i teško je da će ovaj put baš uspjeti. Razlozi? I oni što su bili zainteresirani više sigurno nisu, nemaju vremena igrati na serveru koji traje 2 dana i nakon toga se ugasi.

Druga stvar jeste broj igrača, ako bude po 5 igrača sigurno nećete narasti na 50 jer kada netko tko vidi da nema igrača na serveru, neće se pridružiti. Doći će nešto djece gladne novca na SA:MPu i kada im dopizdi vozati se u Turizmu otići će na CroHerzu, CoA, LV, GF, BE itd.

Možda bi nešto uspjeli kada to nebi bio Roleplay server. Roleplay serveri su ovde izmodili. Na primjer da otvorite DD/DM server pa da se raja zajebava, da okupiš neke momke i da sastaviš neki tim koji će ti reklamirati server za neke nagrade.
phorn ti je rekao sve, samo ne znam razlog zbog kojeg su mu postovi ošamareni ...

Da si prije 2-3 godine pokrenuo ovu temu i server vjerovatno bi imao tih 20ak igrača koji bi bili na serveru, sad je već kasno, ostalo je par servera koji su privukli to još malo klijenata koji igraju samp i to je to, smiješno je pokušavati pokrenuti server, nebitno sa kakvim modom jer je sve isfurano.

Cijenim tvoj entuzijazam, ali primi prijateljski savjet, usmjeri ga u nešto drugi što će ti eventualno donijeti neki profit jer ovdje ćeš samo izgubiti živce i volju a za uzvrat nećeš ništa dobiti ...
Ovako reći ću to sa svog aspekta.
Statistički gledano GAMERS.ba je portal koji je zaista jedan od boljih na balkanu ako ne i najbolji. Eh pitanje je sljedeće? Zašto serveri ne mogu da uspiju ? Ovako vrlo lako ću ti dati odgovor na to pitanje. Mnogo članova gamers.ba portala je zainteresovano za igrice tipa League of Legends, counter strike 1.6, a eo i CS:GO pojedinci koji su ga počeli da igraju...

Sljedeća stvar.. Mnogi vi koji pokušavate da dignete SAMP G.BA server prvo pogledajte malo ostale balkanske servere, njima je za cilj da privuku igrače i tome slično, onda da jako bitna stvar po pitanju SAMPA je skripta. Znači to je najbitnija stvar jer to privlači igrače u igrici da se zadrže na serveru, jer samim tim ako je skirpta zanimljiva normalno da je i igrica zanimljiva..

Treći razlog je, što ostali ti balkanski serveri uzet cu za primjer koji je nama svima znaći poznat Server CH, necu puno ime da navodim svi znamo koji je server. Znaći kad je tek bio otvoren zakucano 500/500. Sada trenutno ima 300/500. Ali sad će ga sredit bit će i više.. Iskren da budem na serveru ima dosta jako dosta BOTOVA. AL opet server je uspješan i paša moj donacija da ti se nešto napravi na serveru je 250KM..

Pošto svi vi koji ste pokušali napraviti SAMP Server obično to bude ne ozbiljnost, plus ne znate skripte da napravite LOGIČNO za to treba mnogo velik trud i profesionalizam i poznavanje jezika. A ne samo uzet standardnu SKRIPTU "geforce" i tako ti serveri i stavljat na server ovaj pa je editat.

SAMP SERVER OVDE NIKADA NEĆE USPJETI JER LJUDI SU PRIMITIVNI I MISLE DA SE SAMP VIŠE NE IGRA, a USTVARI SE VIŠE IGRA NEGO ONI BOGATAŠI STO PUCJAU GTA V.. ETO TAKO; njima je bolje CS1.6 igrat gdje je umrla igrica, a za samp znaju pričati nešto..

Eto napisao sam ti svoje mišljenje.....
Čak sam se i za Admina prijavio, al sam vidio da je to neozbiljnost pa sam odustao.

SRETNO DALJE
Kad bi "jednom osvanulo" bez vakih tema,da samo bude jedan "BUM" ljudi otvoren je server imamo nagrade,graficke mouse slushe etc da ne nabrajam..

Al dok vako se prepiremo preko foruma tesko da ce se od toga ista i desiti.
iDentity je napisao/la:
Hoćeš da ti kažem zašto ljudi nisu zainteresirani za SAMP Server? Zato jer osoba koja ga je počela obnavljat (u ovom slučaju ti) je počela to raditi neprofesionalno. Ja ne znam šta si ti sa nekim likom planirao, ako si išta planirao sretno sa tim mada ti se na ovom portalu ti ciljevi koje si planirao neće ostvariti zato jer portal nije zainteresiran za SAMP server. I da, način na koji si ti krenuo da obnavljaš SAMP Server je veoma loš način detalje ti neću pričati. Pogledaj kako su prije dizali servere pa pogledaj svoje teme, valjda ćeš me razumjeti.

I da, nadam se da te nisam uvrijedio na neki način sa ovim postom. Ja se još držim činjenice 'Voli svoje, poštuj tuđe', no ne želim da gubiš vrijeme na nekim stvarima koje su već pokušavane na ovom portalu i nikad nisu uspjele.
Naravo uzmi njegov nacin "skriptanja".Skinuo coek mod sa balkansampa,mod pun back pass.ova i server puko ko čiba za dva dana...

@topic ako vec toliko hocete skinite nesto sa neta,tipa DM da se pucamo malo,masina ce lako podnijeti ko oce da se ispuca moze i to je to,a od RPa nit je kad bilo sta ce biti 
Madoxx je napisao/la:
Naravo uzmi njegov nacin "skriptanja".Skinuo coek mod sa balkansampa,mod pun back pass.ova i server puko ko čiba za dva dana...

@topic ako vec toliko hocete skinite nesto sa neta,tipa DM da se pucamo malo,masina ce lako podnijeti ko oce da se ispuca moze i to je to,a od RPa nit je kad bilo sta ce biti 
Tu sam grešku i sam napravio i nadam se da je sljedeći ko bude vodio server neće ponoviti 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.