Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ima li jos SAMPera ?

116 pregleda · 4 odgovora · otvorena 22.03.2016. u 17:17

Cao raja,

buduci da u zadnje vrijeme malo preuredjujem jedan DM gamemode,kontam nesto ne bi bilo lose pokrenuti neki (just4fun) server, da se pucamo malo i zabavimo.Ako ima jos iko na ovom forumu da igra ovu igru i da je raspolozen da se u neko skorije vrijeme pucamo na malom serveru neka se javi u inbox cisto da ga imam u vidu.I da odma svima vama odgovorim, da samp se jos igra, ne zbog same igre, vec (bar sto se mene tice) zbog mogucnosti koje SAMP i pawno pruzaju.I jos jedna napomena ovo nije (nedajboze) neki pokusaj reklame,ja i ako otvorim ovaj servercic od toga nece biti nista jer cemo se cisto malo pucati i zabavljati,kad vec gba servera nema ni na vidiku 

Budite mi dobri,LP!
Igram ja na NooBot-u vec duzi vremenski period tako da me mozes racunati da dodjem ponekad i da se pucam 

Mozda cak i par drugara sa NB budem zvao da nalete sa mnom, sretno.
Igram na LSRP i na CoA...

Nemam volje za DM servere jer mi ne predstavljaju neku zabavu, ali i na Balkanu će ti teško uspjeti.
Igram na RP serveru CoA ko što i Icco igra na tome, dobar je SA:MP i dalje meni haha. Eto mogao bi povremeno uletit na pucanje kad otvoriš server, nije problem.
@spo7er Hvala,pozovi svakako 

@icco22 ma smorili me ovi "rp" serveri i sve,i fino hocu otvorit neki mali servercic za zabavu samo da se pucam sa rajom,ko god hoce da dodje dobrodosao je.Ma da se po mom nekom isksutvu vise DM-a na RP serverima nego na DM ali dobro 

@SK0CK0 Svakako navrati 

Server pravim cisto iz zabave,nikakvog pokusaja koristi ili slicno,zato sam i uzeo gamemode koji je clean i simple da ga mogu licno vremenom doradjivati i uredjivati 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.