Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Autoplay na youtube

84 pregleda · 6 odgovora · otvorena 23.01.2015. u 20:21

Pozdrav

Da li neko zna kako da se ukljuci autoplay na youtube,kad svira neka pjesma i kad zavrsi ide nakon 10 sekundi sa desne strane i tako uvijek ... prije sam imao ali nakon sto sam formatirao laptop ne mogu proonaci nikako,pokusavao sam na google ali nisam uspio.. ako neko zna nek pomogne ..hvala
Ja znam za onu opciju kad otvoriš nečiju playlistu da tako sve pjesme idu po redu, možda si na to mislio.
champ20ns je napisao/la:
Ja znam za onu opciju kad otvoriš nečiju playlistu da tako sve pjesme idu po redu, možda si na to mislio.
ne nije to :( izgleda da su je iskljucili jbg :3
Nisu je isključili. Ako imaš account na YouTube-u, uradi sljedeće:
1. Napravi novu playlistu;
2. Ubaci željenu pjesmu u tu playlistu;
3. Otvori tu playlistu i klikni Play dugme;
4. Označi ovo dugme u desnom gornjem uglu playliste:

To lijevo dugme ti treba biti bijelo, a ne sivo, ako hoćeš repeat, a repeat radiš na samo jednoj pjesmi u playlistu jer samo jedna postoji. To ti dođe autoplay/repeat samo jedne pjesme.
Nadam se da je od pomoći ovo ;)
307lol je napisao/la:
Nisu je isključili. Ako imaš account na YouTube-u, uradi sljedeće:
1. Napravi novu playlistu;
2. Ubaci željenu pjesmu u tu playlistu;
3. Otvori tu playlistu i klikni Play dugme;
4. Označi ovo dugme u desnom gornjem uglu playliste:

To lijevo dugme ti treba biti bijelo, a ne sivo, ako hoćeš repeat, a repeat radiš na samo jednoj pjesmi u playlistu jer samo jedna postoji. To ti dođe autoplay/repeat samo jedne pjesme.
Nadam se da je od pomoći ovo ;)
nisam mislio uopste na playlistu jel razumijes, bilo koja pjesma kad pustim i onda s desne strane starta iduca pjesma i tako svaki put..
Ako mislis na ovo

to je kolko znam jos uvijek u test fazi, i kod mene ga nekad ima nekad ne, a u 80 posto slucajeva ga nema, mislim nije ukljuceno, mislim da nema opcija u podesavanjima ili bilo gdje da se to ukjuci ili iskljuci;
rasho16v je napisao/la:
Ako mislis na ovo

to je kolko znam jos uvijek u test fazi, i kod mene ga nekad ima nekad ne, a u 80 posto slucajeva ga nema, mislim nije ukljuceno, mislim da nema opcija u podesavanjima ili bilo gdje da se to ukjuci ili iskljuci;
eh da too...imao sam isto nekad,i kako sam formatirao laptop vise ga nema :( ta opcija je extraa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.