Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba i Machinima

689 pregleda · 32 odgovora · otvorena 30.09.2014. u 10:10

Pozdrav svima.
Dragi moji želio bih da vas sve obavjestim da smo uspješno postali dio jedne velike YouTube kompanije. Uspjeli smo pridobiti partnerstvo sa Machinimom, i upravo jutros su nas potvrdili. Kao što imamo najveći portal na balkanu, imat ćemo i najveću YT scenu na istom. Malo nam fali i potrebna nam je vaša pomoć. Ja bih vas sve pozvao drage volje, da se pridružite te nas podržite da to i uspijemo, jer bez vas, vaših komentara i pregleda mi smo niko i ništa.

https://www.youtube.com/user/GamersBAsince2k1

Hvala vam.
Samo naprijed momci. Zadužen sam za reklamera i radim svoj posao i trudim se koliko mogu. 
Očekivano, kanal raste jako brzo  Nadam se da ce u skorije vrijeme biti kvalitetnog contenta kao i neki drugi portali, da se i ostali aktiviraju 

Samo naprijed 
Čestitke,samo tako nastavite ! ♥
Bravo Alda i ostali koji rade na ovom projektu.
Bravo svima čast mi je da budem dio tima..
Bravo svima, posebno 'biggiepk' , do sad najuvjerljiviji, ali svi trebaju da rade, iskreno se nadam da cu biti dio youtube ekipe u skorije vrijeme pa da se to jos vise 'dize' 
Svaka cast cestitam. Stvarno ste se trudili a najvise biggiepk. Nadam se da cu postati dio yt tima.
Gj gj, samo nastavite.  
Saevus je napisao/la:
Imas subb . keep it up to date  
Nema on subscribe nego g.ba zajednica....

BTW: Samo mi nije jasno kako vam je uspjelo postat partner sa machinimom 
Svaka čast i čestitke. GJ 

Sretno u daljem radu!
t45ra je napisao/la:
Nema on subscribe nego g.ba zajednica....

BTW: Samo mi nije jasno kako vam je uspjelo postat partner sa machinimom 
Imamo mi jakih i kvalitetnih ljudi na portalu, sigurno je neko nesto izmajmunisao haha
Cestitke i sve pohvale iskljucivo za Aldina.
spo7er je napisao/la:
Imamo mi jakih i kvalitetnih ljudi na portalu, sigurno je neko nesto izmajmunisao haha
Niko nije ništa majmunisao, već sam ja 15 dana uzastopdno slao email i zahtjev i bio dosadan. Pričao sa supportom prije 3-4 dana, rekao da će možda biti nešto i evo jutros mi javili.

btw. hvala vam svima 

Post dobio aplauz od miire

Cestitke, ali iz iskustva vam govorim da je to velika greska...
Ceestitke, svaka cast, eevo pogledajte zadnji post, mozda u mjesec dana nisam napisao 4 5 postova, uvjek cu posjecivat ovaj portal, jer saam na njemu proveo dosta vremena.
Čestitke na partnership-u ali treba uraditi reorganizaciju na ovom GBA YT kanalu. Došlo je do toga da 2 eventualno 3 ljudi radi sav posao a ovi ostali izbace klip jednom mjesečno.
Možda ima još članova koji bih radili na YT chanelu ali nisu dobili priliku. 
BUNTAAAA je napisao/la:
Čestitke na partnership-u ali treba uraditi reorganizaciju na ovom GBA YT kanalu. Došlo je do toga da 2 eventualno 3 ljudi radi sav posao a ovi ostali izbace klip jednom mjesečno.
Možda ima još članova koji bih radili na YT chanelu ali nisu dobili priliku. 
Druže jutro smo izbacili dosta onih što su obećavali a nisu prstom mrdli. Naravno ovi što su ostali imaju neki rok, ako ništa i oni će biti kickani. Uvijek je bolje raditi sa malo pravih ljudi, nego sa stotinu lijenih. Ko god smarta da može doprinijeti razvoju kanala može se javiti Mirnesu ili meni, te pomoći naravno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.