Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

PES6 cd key - 200 bodova

3.494 pregleda · 19 odgovora · otvorena 27.07.2007. u 23:20

eh ovako.kupio sam pes6, joystick da bi mogao igrati normalno,ali jedini problem je taj sto mi na CD-u nije dosao cdkey.izvinjavam se adminima,jer znam da je zabranjeno postanje wareza,ali i kao 100 ljudi prije mene,trazim da mi neko posalje cd key na pm.ko prvi posalje,i ako bude radio,dobiva 200 bodova.hwala unaprijed molim bez glupih odgovora
u have another PM
               luck0r je napisao/la:
Poslano na p.m

Radil ??

hwala vam svima za brze odgovore,ali je luckor prvi poslao cdkey na pm,i radi.tako da bodovi idu njemu.dont be mad
               TThree4mi0 je napisao/la:
Namjestenooooo... lik 19 postova, ono tek dosho ...
Ja postao prvi i odmah poslao on se zadnji javi dobije... FALLAAAA BANIP
Vidite ko je u friend list... samo amiGo. thx

namjesteno je.

kad sam ja poslo ,

I ja mislim ,.....

ne morash biti ljubomoran.lik mi je prvi poslao pm.kao sto sam vec rekao.ako ti je stalo do jbenih bodova,nek ti admin dadne mojih 200,meni je svejedno.ne znam sto bi bilo namjesteno,nije ni isti ip nit znam lika....
Lafo vam nije kriwo ....

Prodali bi oba bubrega za bodove ...
Hahaha pa nije meni toliko do bodova, tj do 200 je, al` lik tebe jedino ima u frendovima, postavis temu javim se odma, ISTOG TRENA taman refresh key u 10 sec, i kazes on prvi a postuje 5 minuta kasnije ?

nisam rekao da bodove dobija ko prvi posta na temu,nego ko mi prvi posalje pm ne znam sta vam je,na svakoj temi na kojoj se nudi vise bodova,vi pisete da je namjesteno...smjesni ste majkem.ako treba,nek admin provjeri i ip i sve zivo,sve je regularno.
STA ODMA PRICATE NAMJESTENO MOZDA JESTE MOZDA NIJE, NIJE VAS PROBLEM, MOZDA SE COVJEKU VISE ON SVIDJA NEGO BILO KO DRUGI, NEMATE VI STA GOVORIT BANIP....
lik je izabro kome ce dati bodove.... sta se sad pravite pametni
amiGo beze si bacio bodove, a i sam si ga mogao naci na milion stranica. Btw. ja ga znam na pamet
               Chemical je napisao/la:
amiGo beze si bacio bodove, a i sam si ga mogao naci na milion stranica. Btw. ja ga znam na pamet

ma nisam brate imam ih dosta,ionako mi ne trebaju,imam sve sto mi treba.a cd key nisam mogao naci,trazio sam po netu,al nisu radili.nisam htio da gledam po svakakvim siteovima,comp mi nema antvirus,samo jos treba da s sjbe,ne formatira mi se nesto...a dao sam toliko bodova jer sam htio da se narod javi sto prije,ne da cekam 5h.admini sry za temu,znam da je warez,nece se ponoviti.a vi koji govorite da je namjesteno,umrite
Cuj namjesteno ? Jadovi jadni.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.