birajte narode
Anketa
nova cs oruzja
0 pregleda · 122 odgovora · otvorena 27.07.2007. u 21:56
kada bi se dodala neka nova oruzja koja bi to oruzja vi zeljeli
neki novi sniper
0 · 0%
bazuka
0 · 0%
noz koji se baca
0 · 0%
ili neko vase
0 · 0%
Ukupno glasova: 0
Prijavi se da glasaš
cuj bazuka jarane kupis avio i sletis na plent
noz koji se baca
noz koji se baca
sakama najjaace!!!kad ti nestane metaka opalis ga glavom..kako bi to jako bilo i umjesto knife runde da se bijemo sakama i nogama...jbg malo sam previse zamislio al bi sminka bilo!!
carref0ur je napisao/la:
ma taj noz je najbolji a i ovo sto kazete sakama da se udara kad nema metaka et LoL
ma taj noz je najbolji a i ovo sto kazete sakama da se udara kad nema metaka et LoL
Skripte za Throwing knives i udaranje šakama već postoje samo nisu uvedene na naše servere. Na njemačkim EA serverima kojih ima oko 28 sa različitim temama i skriptama imate mali milion raznih zajebancija među kojima uz gore pomenute nozeve i sake imate i PADOBRAN! 
Takodje mozete postaviti bind tipku za PIŠANJE, da teror ili ct piŠaju dok hodaju i pucaju (strasna stvar)!
Na zalost/radost
ovim serverima mozete pristupiti samo sa STEAM-om, tako da crakere ovo ne interesuje.
Kupite STEAM-VRIJEDI PARA!
Ja sam glasao za bazuku, jer to jedino do sada nisam vidio, a vala samo kad se sjetim onog steka CT-a u rupi na de_d2, dodje mi da je sam izmislim

Takodje mozete postaviti bind tipku za PIŠANJE, da teror ili ct piŠaju dok hodaju i pucaju (strasna stvar)!

Na zalost/radost
ovim serverima mozete pristupiti samo sa STEAM-om, tako da crakere ovo ne interesuje.Kupite STEAM-VRIJEDI PARA!
Ja sam glasao za bazuku, jer to jedino do sada nisam vidio, a vala samo kad se sjetim onog steka CT-a u rupi na de_d2, dodje mi da je sam izmislim
Zadnji edit: 13.12.07 u 02:33:35
5p4m je napisao/la:
on se usteka samo ga bazukom ode sve u zrak
nebi tad bilo steka
Skripte za Throwing knives i udaranje šakama već postoje samo nisu uvedene na naše servere. Na njemačkim EA serverima kojih ima oko 28 sa različitim temama i skriptama imate mali milion raznih zajebancija među kojima uz gore pomenute nozeve i sake imate i PADOBRAN! ![]() Takodje mozete postaviti bind tipku za PIŠANJE, da teror ili ct piŠaju dok hodaju i pucaju (strasna stvar)! ![]() Na zalost/radost ovim serverima mozete pristupiti samo sa STEAM-om, tako da crakere ovo ne interesuje.Kupite STEAM-VRIJEDI PARA! Ja sam glasao za bazuku, jer to jedino do sada nisam vidio, a vala samo kad se sjetim onog steka CT-a u rupi na de_d2, dodje mi da je sam izmislim |
on se usteka samo ga bazukom ode sve u zrak

nebi tad bilo steka
bazuka bi bila sminka a i noz nije los
ma ima moj drug skino da umjesto noza bude saka
sminka znas koja
moze i umjesto karabina onaj obicni snajper iz CoD-a
ima swakakih naprimjer umjesto stita specijalnog onaj domorodski stit haha
sminka znas koja
moze i umjesto karabina onaj obicni snajper iz CoD-a

ima swakakih naprimjer umjesto stita specijalnog onaj domorodski stit haha
nista nebi mijenjo...nek ostane kako jest...prejako..po meni...
ja bih noz
noz, al ne da bacas sto nozeva, nego da imas jedan, pa desni klik napad nozem, a lijevi da ga baca (( noz da baca
)), ili obrnuto
)), ili obrnuto
BIlo bi ludo kad bi bio noz koji se baca
noz koji se baca, bilo bi ludooo
ch1p je napisao/la:
AHAHAHHAHA
| Da ima da ga pendrekom puknes!!!! |
AHAHAHHAHA
Ja ne bi volim nova oruzja naviko sam se na ova i ne mogu ih sad mjenjat
najaci noy sviju mi
tema je prejaka......
samo previse maste ima ja bi iskreno neki novi sniper ono mocan a dobro bi i bilo da ima neka palica bejzbolka hahaha elektrosok....
ali i to je suvisno....
samo previse maste ima ja bi iskreno neki novi sniper ono mocan a dobro bi i bilo da ima neka palica bejzbolka hahaha elektrosok....
ali i to je suvisno....
AHAHAHA cuj noz koji se baca...HAHAHAHAHA
Ja bi neki novi snajper.....
Ja bi neki novi snajper.....
bilo bi spica da se ima da kupi neki noz... naprimjer vise vrsta nozeva... da svaki odnosi vise damega:p
Cuj bazuka 
Ja bi najprije ubacio minobacac, pa ti utrefi ako mozes xD

Ja bi najprije ubacio minobacac, pa ti utrefi ako mozes xD
ja bi volio kada ti nestane metaka da izvadis kitu i puknes mu head hahah
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.