Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najdrazi zanrovi

193 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.09.2014. u 12:00

Evo napamet mi je pala jedna zanimljiva anketa , a to je da odredimo svoj najdrazi žanr.Već svi znamo da su računalne igre one pri kojima se nužno mora koristiti računalo il' igraća konzola.Potreba za stvaranjem sve složenijih "virtualnih stvarnosti" u računalnim igrama dovela je do razvoja složenih podprograma umjetne inteligencije virtualnih likova. Takvi podprogrami izvršavaju se tijekom igre (programa) te se na zaslonu računala očitavaju kao simulacija ponašanja virtualnog lika u stvarnom vremenu.

Sada ću ukratko samo da opišem svaki žanr.

FPS - First person shooter - pucačke igre iz prvog lica.
RPG - Roleplay gaming - igranje uloga.
MMROPG - Massive Multiplayer Online Roleplay game - igranje sa vise igrača online.
RTS I TBS - Real time strategy i Turn based strategy - realno vrijeme
Avanturističke - samo vam ime govori - Avantura.

Eto nadam se da je anketa zanimljiva i da ćete uložiti barem malo truda da napišete svoj post i svoje mišljenje.
FPS i MMORPG  ali glasao sam za FPS jer su to igre u kojima igrate sa svojim prijateljima, to i jeste bit gaminga, zar ne?
FPS - MP igre poput 1.6 ,GO , BF3, CoD 2, MW i MW2 i nema dalje...
Volim odigrat po neku RPG igru, a sto se tice strategija sve manje i manje igara je iz tog zanra, a i one sto izadju il prodju nezapazeno il su odron.
MMORPG-nema šta nisam isprobao  , od klasičnih silkroada,cabal-a,allods-a,aion-a pa do wow-a..Mnogo lijepih satih sam proveo napucavajući vlastite karaktere.Danas sam se od online igri ograničio samo na League of Legends ^^
FPS F2P  Combat Arms !
Trenutno samo MMORPG sutam (aka WoW-a)

Ostalo me ne zanima.  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.