Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dota 2 - Techies

144 pregleda · 13 odgovora · otvorena 04.09.2014. u 21:05

evo ga desilo se i to dosao je i Techies napokon (:

sad ide pub stomp hahahaha za razliku od Dote 1 dodan je novi spell koji postavlja znak da tu mogu biti mine :D

A evo patch skidam, 0 b/sec na 470 MB od 520... Je*em im đecu, igraju mi se 

Post dobio šamar od musso

Mislim da znam lika koji ce se obradovati ovome ;)
Baš me zanima koliko će trebati likovima što su samo dotu 2 igrali da paze na mine xd
Eh, to sam cekao, od sada samo Captain's Mode i Captain's Draft jer ce svakako svi previse fidati.
KRY1337 je napisao/la:
Eh, to sam cekao, od sada samo Captain's Mode i Captain's Draft jer ce svakako svi previse fidati.
Bravo svaka cast, jer ce svaki debil na pubu i rankedu insta pick tech i je*****i gejm znaci ako igras sa nekim ko pika njega gg je odma tako da :)
fiskerR je napisao/la:
Bravo svaka cast, jer ce svaki debil na pubu i rankedu insta pick tech i je*****i gejm znaci ako igras sa nekim ko pika njega gg je odma tako da 
Jedino 5 stak ranked, il 4 stak obicni ili cm 

i imat abadona i dazzla u timu da te brane hahah ^^
SILVERINYO je napisao/la:
Jedino 5 stak ranked, il 4 stak obicni ili cm 

i imat abadona i dazzla u timu da te brane hahah ^^
Ma Ili u stacku ili kada igram solo ranked samo CM i CD i to je to, nema vise spasa, jedino Random Draft ali moze se i tu pogoditi, nije 100% sigurno 
KRY1337 je napisao/la:
Ma Ili u stacku ili kada igram solo ranked samo CM i CD i to je to, nema vise spasa, jedino Random Draft ali moze se i tu pogoditi, nije 100% sigurno 
blade mail ce se uzimat vise neg ikad haha ^^
SILVERINYO je napisao/la:
blade mail ce se uzimat vise neg ikad haha ^^
Dazzle highest winrate this month
KRY1337 je napisao/la:
Ma Ili u stacku ili kada igram solo ranked samo CM i CD i to je to, nema vise spasa, jedino Random Draft ali moze se i tu pogoditi, nije 100% sigurno :D
techies pick trenutno na pubu u mom timu idemo we are fucked
fiskerR je napisao/la:
techies pick trenutno na pubu u mom timu idemo we are fucked
Postiraj screenshot da vidimo 
KRY1337 je napisao/la:
Postiraj screenshot da vidimo :D
evo burda pogledaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.