Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 200 bodova

[RQ] Informacija u vezi BHmobile

178 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.08.2014. u 21:14

Pozdrav,

Naime, pošto puno zovem, i šaljem dosta SMS-ova, postoje li kakve mogućnosti, što se tiče modela obične sim kartice, koja se kupi "inače 5KM" kartica, znači bez tarifnih modela mini, midi, maxi ili kako već, da dobijem mogućnost da se smanji cijena poziva, odnosno razgovora, i cijena, razmjera ogromnih poslanih SMS poruka.

Znam da je nemoguća misija sa BHmobile, ali ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju, ima ovih simboličnih 200 bodova.

Što se tiče priče nazovi 1444 odnosnu tehničku podršku, probavao sam ali očito da me niko ne shvata o čemu pričam, ili da ljudi koji rade na pozivnim centrima nemaju pojma.

Također znam da je bilo prije akcija za 24 sata 100 poruka + 100 minuta, ali to više ne funkcioniše, niti bi ja imao nikakve pogodnosti u vezi toga, meni ne treba za jedan dan..

Ugodan ostatak večeri.
Postoje neki nacini da pricas 0.07km koliko hoces sa 2 odabrana broja,ili da odaberes isto za SMS-ove, sada tacno ne znam koliko se krece cijena SMS-ova.Ovo sa radi o Ultra Fun tarifi
Koliko znam imas opciju 2 naj broja da aktiviras i prema njima ne znam koliko je jeftinije (u pola cijene al nisam siguran) u svakom slucaju koliko toliko se isplati . Mada imas ovaj sad neki novi paket .. Neograniceni pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrezama u Bhtelecomu i internet neogranicen i sve to na fer osnovi .. Ako te interesuje mozes potraziti malo ..

Edit : http://www.bhtelecom.ba/index.php?id=6029 evo taj najjeftiniji paket . Ako trosis preko 46 maraka isplati se svakako .. A mozes prebaciti broj ti svoj al ako hoces bas onaj ultra paket onda ne znam .. Kol'ko para tolko muske

Post dobio aplauz od ladyx_509

Ultra smart tarifa

To je tarifa u kojoj je sve jeftinije nego u običnoj tarifi, tamo piše da je to za korisnike koji vole surfat, ali to nije samo najbolja opcija za surfanje već i za poruke tj pozive.
Da bi nju aktivirao, ultra broj ti mora biti stariji od godine i aktivira se slanjem SMS sadržaja PRIJAVA na broj 061 11082

Što se toga tiče ima par opcija:
1. Najbroj - možeš postaviti maximalno 2 najbroja (može se i mijenjati najbroj imaš 10 besplatnih mijenjaja nakon toga se plaća ja mislim oko 4-5KM nisam siguran).
-Cijena poruke za najbroj 0,05KM dok je na neki drugi broj 0,10
-Cijena poziva za najbroj ti je u pola cijene jeftinija nego za drugi broj koji nije najbroj.
1421 i slijedi govorne upute za postavljanje najbroja.

2.Ultra priča
-Cijena 1 minute pričanja košta 0,18 fiksni il' mobilni telefon BhTelecoma, dok je cijena 1 minute za najbroj 0,09 po minuti.
Aktivacija pozivom 1204 i pratiš govorne upute za Ultra

3.Ultra fun tarifa

-U periodu slabog saobraćaja 22h-08h cijena 0,15 po minuti
-Izabrat 2 najbroja i s njima plaćaš samo USPOSTAVU poziva koja košta 0,06 i pričaš koliko možeš.
Aktivacija pozivom 1204 i pratiš govorne upute za Ultra Fun

Ako već puno zoveš (ne znam jel' jedan, dva broja il' više njih, preporučujem ti ovu Ultra Fun tarifu, ona mi se čini kao najbolje rješenje za tebe, a i nekako je najprivlačnija 
Staviš sebi 2 najbroja i pričaj konstantno 

Il' ako je jedan broj (cura) nije loše ni da uzmeš haloo broj, ti i ona, i tu se plaća samo uspostava poziva 0,08 i pričaš pričaš pričaš 
Al' je zato skuplja cijena poziva prema drugim mrežama, deru k'o da si u romingu 

GL 

Post dobio aplauz od ladyx_509

Nema veze sa pitanjem ali

Moj ti je predlog bhmobile student paket .

Dakle ako ides na fax uzmes uvjerenje i odes na salter.

Registruju tvoj broj u telecom i imas svaki mjesec

12 KM kredita
1000 minuta besplatno
poruke po 0.03
i besplatan internet gdje god se nalazio

sve to placas 11.7 KM na kraju mjeseca. Mnogi ce reci da je to obicna pretplata ali nije ovdje normalno dopunjajes kredit, saljes trosis i ne mozes nikako prekoraciti tih 11.70 BAM .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.