Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 32 boda

Pomoc oko racunara!

639 pregleda · 25 odgovora · otvorena 22.07.2007. u 22:02

Znaci racunar mi zadnjih par dana radi ko ku**c...
Formatirao sam ga prije mjesec dana mozda , ali nisam stavljao nikakav anti virus tako da je pun sada ko sibica vjerovatno.

od vas mi treba pomoc da mi postavite link za download kasperskog full verziju i one spyware ad-aware kurcice koji ociste racunar

znaci direktne linkove nemojste mi torrente stavljati

sve sto je potrebno da se racunar ocisti , samo da ne moram opet format da radim
AlienzZ4mi0 je napisao/la:
jarane nemoj nista da se cudis, ako si ocistio racunar, i vidim da imas neku silu comp, znaci nije do tebe nista, jedino rjesenje ti ostaje da kupis ovo:

http://gamers.ba/vidisliku.php?id=6950

jest da ces dati 120 kermi, al barem ti racunar nece srat i neces imati strah od kvara

zalmanov cooler i imam platio ga oko 300kuna

@Cooler ZALMAN, CNPS 9500AM2, Cu (socket AM2) ovo je naziv coolara sto imam ali ocito ne pomaze

Zadnji edit: 22.07.07 u 17:30:57

BloodSeeker. je napisao/la:
zalmanov cooler i imam platio ga oko 300kuna

@Cooler ZALMAN, CNPS 9500AM2, Cu (socket AM2) ovo je naziv coolara sto imam ali ocito ne pomaze

****ga onda jarane, jedino da uvedes klimu, 599 km, i fino ti rashladi sobu, i onda ce ti biti hladan comp uvijek
nije sve u parama,(citaj pc komponentama) primjer. ima cojek para ovo ono "raje" a iskvaren tako ti je i sa PC bitno je uklopit komponente...

da ne skrecem sa teme ovako PC od dana kada ga doneses kuci svakim danom slabije radi tj sporije,tranzistori na maticnoj ploci se trose isto kao sto se u automobila neki dijelovi trose,sto dulje radi PC sve ce sve vise trositi,zamjenom HDD mozes 30% vratiti staru snagu kompjuteru.

edit

dok formatiranje te vozi na niske staze nekih 20% brze na pocetku ali kasnije ponovo ce doci nas ono kako ti je sada ako ga ne odrzavao,...jos 1 cinjenica ja sam imao prije problema tako kao ti mozda ili slicnih,ali nakon sto sam uspjesni korisnih org XP sa licencom i fino poskidam update sa microsoft site sve fino ide frcera

Zadnji edit: 23.07.07 u 00:59:21

Zuma je napisao/la:
nije sve u parama,(citaj pc komponentama) primjer. ima cojek para ovo ono "raje" a iskvaren tako ti je i sa PC bitno je uklopit komponente...

da ne skrecem sa teme ovako PC od dana kada ga doneses kuci svakim danom slabije radi tj sporije,tranzistori na maticnoj ploci se trose isto kao sto se u automobila neki dijelovi trose,sto dulje radi PC sve ce sve vise trositi,zamjenom HDD mozes 30% vratiti staru snagu kompjuteru.

edit

dok formatiranje te vozi na niske staze nekih 20% brze na pocetku ali kasnije ponovo ce doci nas ono kako ti je sada ako ga ne odrzavao,...jos 1 cinjenica ja sam imao prije problema tako kao ti mozda ili slicnih,ali nakon sto sam uspjesni korisnih org XP sa licencom i fino poskidam update sa microsoft site sve fino ide frcera

ne lupetaj nije stariji PC vishe od 3mjeseca
a nov je kupljen

do temperature mu je , evo sada ima kucni ventilator koji duva u njega i radi odlicno bez ikakvih problema
BloodSeeker. je napisao/la:
ne lupetaj nije stariji PC vishe od 3mjeseca
a nov je kupljen

do temperature mu je , evo sada ima kucni ventilator koji duva u njega i radi odlicno bez ikakvih problema

procitaj moj post 2 puta jos ako je potrebno

l2understand my post! its not that hard.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.