Diskusija
Stasnet Tournament 4 mi[0]
1.571 pregled · 38 odgovora · otvorena 22.07.2007. u 10:08
GG xpNc , svaka cast na organizaciji turnira i prikupljanju pomoci
Cestitam, lijepa gesta u svakom slucaju. U svima nama je velika tuga radi tog djecaka i fino je pomoci barem njegovoj familiji kada nismo mogli njemu. Sve sto mozemo za njega uraditi jeste da molimo Boga - Allaha da mu podari dzenet i da mu bude laka zemlja.
svaka cast momci
extra turnir, drago mi je sto sam bio u ekipi koja je osvojila turnir i sto te pare ide mi[o]-voj majci
svaka cast momci,cudo ste!
GG xpNc, nice svi koji su napravili grafit...Stvarno lijepo od vas momci!
Svaka cast za grafit
Svaka vam chast za sve sto ste uradili
Svaka cast, prije svega respect!
Volim kada vidim ovako nesto da ima i medju nama, nisam brio prisutan tu a volio bih...jos jednom respect.
ostao sam bez rijeci....
Volim kada vidim ovako nesto da ima i medju nama, nisam brio prisutan tu a volio bih...jos jednom respect.
ostao sam bez rijeci....
gledo sam taj tour , al ja cod ne kontam 
respect daes i cijeli cod xpNc team

respect daes i cijeli cod xpNc team
Chemical je napisao/la:
Potpis
GJ
| Cestitam, lijepa gesta u svakom slucaju. U svima nama je velika tuga radi tog djecaka i fino je pomoci barem njegovoj familiji kada nismo mogli njemu. Sve sto mozemo za njega uraditi jeste da molimo Boga - Allaha da mu podari dzenet i da mu bude laka zemlja. |
Potpis

GJ
svaka cast ..
cestitam,i stvarno lijepa gesta za rahmetli Arnesta
Respect.
svaka cast
svaka cast daes.trebalo je tako brzo organizirati tur..mislim da ste odlicno postupili,i da je njegova majka sretna sto je imao takve jarane.pokazali ste koliko vam znaci arnest,i drago mi je sto se sve oko turnira tako dobro zavrsilo.pravo fina gesta od vas sviju koji ste prisustvovali.respect
swaka cast
Respekt
sve je bilo extra samo sto se zajki motor bio pokvario
super,sve je proslo u najboljem redu gg xpNc....
super,sve je proslo u najboljem redu gg xpNc....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.